Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νέα παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης..

Την άμεση εκτέλεση μελετών και έργων στο ΒΟΑΚ ζήτησε για άλλη μια φορά με νέα παρέμβαση του στη Βουλή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων για την εξάλειψη της απαράδεκτης  κατάστασης που επικρατεί με τα τροχαία ατυχήματα στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης..


Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Γιάννης Μιχελογιαννάκη : «Το χαμένο όνειρο της περιφέρειας».

Μελετώντας κάποιος το πρόγραμμα του συντρόφου Σταθάκη των προηγούμενων περιφερειακών εκλογών, θα δει ότι ήταν μεστό και επαρκές για την εποχή του. Οι προτάσεις που παρουσιάζονταν μέσα από τις θεματικές του ενότητες  ήταν άκρως υλοποιήσιμες και σημαντικές. 


 Η διάσωση των 33ων  φυσικών οικότοπων, η προστασία των  υδροφορέων, η εισαγωγή συστημάτων ανακύκλωσης νερού   και η δημιουργία εταιρίας ενέργειας δημοσίου συμφέροντος ήταν σημαντικές. Η πρόταση για μεσαίας και μικρής κλίμακας μονάδων  για τα σκουπίδια καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος για όλη την Κρήτη επίσης. Η παραθεριστική κατοικία κοντά στους υπάρχοντες οικιστικούς ιστούς, τα βιοτεχνικά πάρκα, η δημόσια υγεία και η δημόσια παιδεία απαραίτητα. 

Θλιβερή πρωτιά στις αυτοκτονίες η Κρήτη

Μαύρη πρωταθλήτρια η Κρήτη στις αυτοκτονίες όπως άλλωστε έχουν επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με τους επιστήμονες να σκιαγραφούν το προφίλ των αυτοχείρων σε σχετική ημερίδα που διοργάνωσε η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά.


Όπως τόνισαν οι ειδικοί, η ψυχική υγεία και το στρες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην σύγχρονη αυτή μάστιγα η οποία παρουσιάζει ραγδαία αύξηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...