Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μέρες του 1987 ξαναζεί ο ΟΦΗ που πέρασε θριαμβευτικά (3-1) από το Αγρίνιο

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς επικράτησε με 3-1 στο Αγρίνιο και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Ρότσα στο 35', όμως, τελικά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που με ολική ανατροπή «τσέκαραν» την πρόκρισή τους.

Αρχικά ανέτρεψαν το σκορ με τον Σίσιτς στο 42', ο Μπούρμπος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 58', ενώ ο Μάντζιος ολοκλήρωσε τον κρητικό θρίαμβο στο 97'. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Φερνάντες και Βάντο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συλλήψεις 5 ατόμων στα Χανιά για χρέη προς το Δημόσιο

Στη σύλληψη 5 ατόμων που οφείλουν μεγάλα ποσά στο Δημόσιο, προχώρησαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Κρήτης, Στέλιο Λαντζουράκη, τα ποσά που οφείλουν οι συλληφθέντες ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτοί είναι οι διακινητές του σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ατόμων σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρήση του διαδικτύου προχώρησε η Αστυνομία.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Απεργία διαρκείας στην Αριάδνη ΑΕΒΕ

Εμείς οι εργαζόμενοι στην Αριάδνη ΑΕΒΕ αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε απεργιακό αγώνα ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας να επιβάλλει- χωρίς τη θέληση μας- εκ περιτροπής εργασία σε όλους από 2 έως και 3 μέρες τη βδομάδα με μισθό από 250 έως 350 € το μήνα.

Εδώ και μήνες η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας αναγκάσει να παραιτηθούμε χωρίς να αποζημιωθούμε μιας και οι περισσότεροι από εμάς εργάζονται πολλά χρόνια στην επιχείρηση. Έχει ήδη κάνει πάνω από 12 απολύσεις, έχει μειώσει τους μισθούς με τις άδειες άνευ αποδοχών που μας επέβαλλε.
 

9 Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία σε Αθήνα, Πειραιά, Αρτα, Κέρκυρα και Ηράκλειο

Εννέα άτομα συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία σε διάφορες περιοχές στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Αρτα, την Κέρκυρα και το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής αστυνομικής επιχείρησης «ΙΚARUS» για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...