Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥ: Μια ξεχωριστή δημοσιογράφος υποψήφια στο Ηράκλειο με την ΔΗΜΑΡ

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥ είναι μια ξεχωριστή δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΗΕΑ και Εκπρόσωπος των Δημοσιογράφων Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ που κατεβαίνει υποψήφια στο Ηράκλειο με την ΔΗΜΑΡ

Η Βασιλεία Ζερβού γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στο οποίο μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Είναι δημοσιογράφος στην ΕΡΤ από το 1987, με δική της Ραδιοφωνική Εκπομπή στην ΝΕΤ 105,8.

Στην ΕΡΤ έχει δουλέψει στο χώρο της ενημέρωσης και στα δελτία ειδήσεων.

Στην επαγγελματική της καριέρα εργάστηκε ακόμα στις εφημερίδες, Ελευθεροτυπία και Πρώτη, στα περιοδικά, TV Ζάπινγκ, Εικόνες, Paper, Homme, Hello, Glow καθώς και στο site E-one.gr.

Ήταν Διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού του ΟΣΕ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» και αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Μπορώ».

Έχει συνεργαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές από την θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας και δημοσιότητας.

Είναι επιμελήτρια του βιβλίου «Έχω ένα Μυστικό» που αναφέρεται στην ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ έκανε και όλη την έρευνα για την ζωή της όπου στη συνέχεια έγινε σήριαλ στην τηλεόραση του Alpha.

Υπήρξε υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσιότητας σε πολλά events καθώς και θεατρικά σχήματα.

Υπήρξε στα μαθητικά της χρόνια, αθλήτρια του ΟΦΗ στο στίβο με διακρίσεις, ενώ μέχρι σήμερα ο αθλητισμός υπάρχει έντονα στην καθημερινότητά της, με σκι, τοξοβολία, τένις, και ποδήλατο.

Είναι εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στο Μεικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Στην Πολιτική, δραστηριοποιείται πρώτη φορά με την Δημοκρατική Αριστερά.

Την Τετάρτη η Βασιλεια Ζερβού υποψήφια στο Ηρακλειο με την Δημοκρατική Αριστερά θα βρίσκεται στις 22.00 στο Κρητη TV στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη. Μπορείτε να την δειτε και απο το site του καναλιου live.

Το Γραφείο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην Ιεράπετρα

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο το Γραφείο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην Ιεράπετρα. Στο εξής στο Γραφείο θα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι Λασιθιώτες.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της Προέδρου της Ένωσης κ. Ιωάννας Μελάκη και της εκπροσώπου της στο Νομό Λασιθίου κ. Μαρίας Παναγιωτίδη.

Η κ. Μελάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή επισημαίνοντας ότι «επιτέλους η ΕΠΚΚ στο Νομό Λασιθίου απέκτησε το δικό της σπίτι, το σπίτι των καταναλωτών. Κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν την ΕΠΚΚ, όπως άλλωστε έχουν ήδη κάνει πολλοί καταναλωτές και έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους.

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Λακέρδα 11 και τα τηλ. επικοινωνίας 28420-20.140 και 6984-216.476.

Αυγενάκης: Τάζουν στον ελληνικό λαό χρήματα που δεν υπάρχουν!

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Δημοκρατική Συμμαχία Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις ανεδαφικές προεκλογικές υποσχέσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας:

«Τα τελευταία 3 χρόνια οι Έλληνες αναγκάστηκαν να κάνουν μεγάλες θυσίες. Είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται επικίνδυνα, η ανεργία έχει εκτοξευθεί, ενώ εργασιακά δικαιώματα που κερδίσθηκαν με αγώνες, χάνονται, εξαιτίας της απίστευτης ολιγωρίας των κομμάτων που συγκυβέρνησαν – ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά – να προχωρήσουν στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και να επιτύχουν ορθολογισμό των δαπανών.

Μόλις πρόσφατα, η κυβέρνηση Παπαδήμου, που στηρίχθηκε από τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, δεν μπορούσε να βρει 350 εκατομμύρια, για να μπορέσει να διαπραγματευθεί με καλύτερους όρους με τους εταίρους μας. Σήμερα, και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ως εκ θαύματος, τάζουν στους πολίτες παροχές όχι μόνο 325 εκατομμυρίων, αλλά δισεκατομμυρίων.

Ο κ. Βενιζέλος τάζει θέσεις εργασίες, για να αποκατασταθούν οι άνεργοι που η πολιτική του κόμματός του δημιούργησε.

Από την άλλη, ο κ. Σαμαράς …τάζει αυξήσεις και επιδόματα αξίας 550 εκατομμυρίων ευρώ!

Και οι δύο δε, μιλούν για κρατικά έσοδα δισεκατομμυρίων, την ώρα που κανείς τους δεν μπορεί να ελέγξει τη φοροδιαφυγή.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσουν οι αρχηγοί των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων, από πού θα προκύψουν αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως…γιατί τα έκρυβαν τόσο καιρό που αποφάσιζαν οριζόντιες μειώσεις! Γιατί αυτές τις «μαγικές» συνταγές δεν τις εφάρμοζαν όταν κυβερνούσαν;

Οι Έλληνες πολίτες δεν πείθονται πλέον από προεκλογικές υποσχέσεις και ρητορείες. Ειδικά όταν βλέπουν ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βρίσκουν χρήματα άμεσα και με υπόγειους τρόπους, μόνο για την χρηματοδότηση των κομμάτων τους.

Η Κρήτη γυρίζει σελίδα, στηρίζει τη Δημοκρατική Συμμαχία.»
Enhanced by Zemanta

Κατάληψη σε ράδιο στο Ρέθυμνο λόγω παρουσίας εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής

KJSL Radio Studio
Radio Studio (Photo credit: Wikipedia)

Κατάληψη σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου πραγματοποίησε μια ομάδα που αυτοαποκαλέστηκε «Αντιφασίστες», αντιδρώντας στην προαναγγελθείσα παρουσία μέλους της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή.


H κατάληψη έγινε στον Alpha FM 104,7 ενώ βρίσκονταν στον αέρα η εκπομπή «Καλημέρα Κρήτη» και η οποία θα φιλοξενούσε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο των παρουσιάσεων των πολιτικών ομιλιών όλων των κομμάτων που κατέρχονται στις εκλογές στο Ρέθυμνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Στήνουν" καβγάδες για να κλέβουν τους πελάτες!

TEL AVIV, ISRAEL - JULY 12:  (Israel out)  Isr...
image credit: Getty Images via @daylife)
Τι σκαρφίζεται όμως ο άνθρωπος για να βγάλει το...."μεροκάματο"!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις νέων κυρίως ανθρώπων στο Ηράκλειο, που βγαίνουν για να διασκεδάσουν κι επιστρέφουν στο σπίτι χωρίς χρήματα, χωρίς βιβλιάρια, χωρίς καν...μπουφάν!

Άλλο ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, μία παρέα νέων διασκέδαζε σε μπαρ του Ηρακλείου, όταν "στήθηκε" από το πουθενά καυγάς μπροστά στα μάτια τους.

Προσπαθώντας να αποφύγουν τυχόν χτυπήματα ή...εκσφενδονισμένα μπουκάλια και αντικείμενα, απομακρύνθηκαν.

Οι  επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σημείο όπου κάθονταν οι νεαροί χρήματα, πορτοφόλια αλλά και 2 μπουφάν!

Ανάστατη η παρέα, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό ήταν πλέον αργά..

cretalive.gr
Enhanced by Zemanta

Η Jennifer Aniston στην Ελούντα για τις προετοιμασίες του γάμου της

Όπως μεταδίδει αποκλειστικά το ΤΜΖ, η Jennifer Aniston και o Justin Theroux πριν λίγο καιρό επισκέφτηκαν... το Elouda Beach Hotel, από όπου πηγές από το ξενοδοχείο ανέφεραν ότι η Jennifer είχε πάει για να «βολιδοσκοπήσει» το χώρο.

Το ξενοδοχείο τους προσφέρει σύμβουλο, απαιτούμενα δικαιολογητικά, πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο στο παρεκκλήσι του, νυφική ανθοδέσμη, λουλούδι για το πέτο του γαμπρού, διακόσμηση του χώρου, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ελληνικά γλυκά μετά την τελετή για τους νεόνυμφους.

Πηγή από το ξενοδοχείο, αναφέρει ότι η Aniston δεν έχει κλείσει ακόμη για τον γάμο που προγραμματίζεται για τον Ιούλιο, καθώς θέλει να σκεφτεί μήπως τελικά επιλέξει την άλλη πλευρά του νησιού... στην οποία έχει και συγγενείς.

Το χολυγουντιανό περιοδικό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την είδηση ότι η όμορφη ηθοποιός σχεδιάζει το γάμο της χιλιάδες μίλια μακριά από το Χόλιγουντ. στο μέρος που γεννήθηκε ο πατέρας της

Ο πατέρας της Aniston, Γιάννης Αναστασάκης, γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.
Το Μάρτιο, ο ξάδελφος της Jen, Αντώνης Αναστασάκης μιλώντας στο δελτίο του Star, είχε αποκαλύψει ότι Jennifer και Justin θα πουν το… «I do» στα Χανιά!

Όπως είπε ο ξάδελφος στα Χανιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να καλοδεχτούν τα κοπέλια και είχε υποσχεθεί ότι στο γάμο θα καεί το πελεκούδι.

Η Aniston έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα για διακοπές ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κρήτη ήταν το 2005.
flashnews.gr
Enhanced by Zemanta

Τώρα-4,8R ο σεισμός στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο 23 χλμ νοτιανατολικά της Ιεράπετρας.

Το εστιακό βάθος σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Γεωδυναμικού Ινστιτούτου υπολογίζεται στα 10 χλμ.

Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής είδηση για καταστροφές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...