Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χανιά: Συνταξιούχος, έσωσε το σπίτι του, στο Ειρηνοδικείο!

Νέα δικαίωση συνταξιούχου δανειολήπτη ο οποίος με απόφαση του Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου στα Χανιά, κατόρθωσε να σώσει από τη ρευστοποίηση δύο σπίτια και να ρυθμίσει χρέη ύψους 160.506€ που είχε σε τράπεζες και αδυνατούσε να εξοφλήσει.

Πρόκειται για ένα συνταξιούχο πρώην αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών, με συνολικό χρέος σε δύο τράπεζες ύψους 253.611.55€ (από στεγαστικά -καταναλωτικά δάνεια).

Από το χρέος αυτό έγινε δεκτό το σχέδιο διευθέτησης του ποσού του χρέους των 160.506,69 ευρώ σε μία τράπεζα όπως αυτό υποβλήθηκε από τον αιτούντα δανειολήπτη, καθώς και η εξαίρεση από ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας του, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του δήμου Πλατανιά, καθώς και της δεύτερης 57 τ.μ, στο Αιγάλεω Αττικής, της οποίας μετέχει στην συγκυριότητα κατά ποσοστό 18,7%.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο:''Ο άντρας μου ήθελε να με ξεκάνει-Μου έριχνε δηλητήριο στον καφέ''!

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζει ένας 50χρονος από το Ηράκλειο...

ύστερα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, η 60χρονη πρώην σύζυγός του, ότι την δηλητηρίαζε με τον καφέ, που της ετοίμαζε καθημερινά! ''Σηκωνόταν πρώτος και έτρεχε να φτιάξει τον καφέ. Έβαζε μέσα δηλητήριο και προσπαθούσε να με σκοτώσει'' είπε μεταξύ άλλων η 60χρονη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγνωστοι «γάζωσαν» δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Ηρακλείου όταν άγνωστοι γάζωσαν δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και έχει προβληματίσει τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...