Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

1.200 βιογραφικά για μια θέση μηχανικού...


Η ανεργία όσων αποφοίτησαν από το Πολυτεχνείο Κρήτης μέχρι το 2006 ήταν 7% ενώ μέχρι να τελειώσει το 2012 αναμένεται να αυξηθεί κατά 5 μονάδες στο 12%. Τα στοιχεία αυτά ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα: «Που απασχολούνται οι Μηχανικοί του Πολυτεχνείου Κρήτης». Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 341 πτυχιούχων των τμημάτων ΗΜΜΥ, ΜΗΧΟΠ και ΜΠΔ. Να σημειωθεί ότι οι Μηχανικοί που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά κρατούν το γραφείο τους με νύχια και με δόντια ανοικτό καθώς ο κατασκευαστικός κλάδος εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται σε ύφεση, δε θεωρούνται άνεργοι.

Το ά εξάμηνο του 2011 οι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ ήταν σε ποσοστό 11,6% ενώ το 2012 ήταν 16,2%. Στις ηλικίες από 25 έως 29 ετών η ανεργία σκαρφάλωσε στο 36,8%. Εντυπωσιακά είναι τα όσα ανέφερε απόφοιτος του πολυτεχνείου Κρήτης ο οποίος όταν έστειλε το βιογραφικό του ξεχώρισε ανάμεσα σε 200 ενώ σήμερα στην ίδια εταιρεία για μια θέση εργασίας αποστέλλονται περίπου 1200 βιογραφικά.

Βάση της έρευνας το 9,3% του συνόλου των αποφοίτων δεν έχει εργαστεί ως μηχανικός, ενώ ο μέσος χρόνος ανεύρεσης της πρώτης εργασίας ανέρχεται περίπου στους 7 μήνες.

Οι υπεύθυνοι του γραφείου διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης ζητούν από τους φοιτητές να παρακολουθούν τα σεμινάρια και να ζητούν τη βοήθεια τους για το πώς πρέπει να συντάξουν το βιογραφικό τους και το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν σε μια συνέντευξη καλώντας τους να λάβουν υπόψιν και τη λύση του εξωτερικού.

Πηγή: neatv.gr

Διπλασιάστηκαν οι άστεγοι στο Ηράκλειο


Οι εικόνες με κάποιον συνάνθρωπό μας τυλιγμένο σε μια κουβέρτα να προσπαθεί να ζεσταθεί με τα χνώτα του σε κάποιο σημείο που «απαγκιάζει» για να βγάλει εκεί τη νύχτα δεν ανήκουν πια στο μακρινό παρελθόν. 

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2012 που βυθίζεται στα έγκατα της οικονομικής κρίσης, το πρόβλημα με τους σύγχρονους «άθλιους» τείνει να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Στο δήμο Ηρακλείου, όπως εκτιμάται, οι άστεγοι έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει επίσημη καταγραφή των συνανθρώπων μας, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς δουλειά, χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, χωρίς ελπίδα. Σοκ όμως προκαλούν τα στοιχεία που αφορούν σε οικογένειες –θύματα της οικονομικής κρίσης και έχουν μείνει χωρίς στέγη .

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Δέσποινα Συγγελάκη οι υπηρεσίες του δήμου έχουν δεχτεί πάνω από 40 κλήσεις από οικογένειες που είτε ζουν στο δρόμο η κινδυνεύουν να βιώσουν ,την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού .

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Flashnews. gr σε μια προσπάθεια να γίνει καταγραφή του προβλήματος στις πραγματικές του διαστάσεις , το επόμενο διάστημα, μεικτά συνεργεία από δημοτικούς αστυνομικούς και εθελοντές θα οργώσουν κυρίως νυχτερινές ώρες την πόλη ώστε να διαπιστώσουν πόσοι συνάνθρωποι μας έχουν αναγκαστεί να κάνουν σπίτι τους , το δρόμο.

Μέχρι το τέλος του μήνα η το αργότερο στις αρχές του νέου έτους θα ανοίξει τις πόρτες του για τους άστεγους το Ανοικτό κέντρο ημερησίας υποδοχής αστέγων το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο ενός δικτύου κοινωνικών δομών οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη:

- Κοινωνικό Παντοπωλείο

- Δομή παροχής Συσσιτίων

- Κοινωνικό φαρμακείο

- Δημοτικός Λαχανόκηπος

- Τράπεζα χρόνου

- Γραφεία Διαμεσολάβησης

Το Ανοικτό κέντρο ημερησίας υποδοχής αστέγων , θα στεγάζεται στο κτήριο της πρώην ΔΕΣΕ στην Νέα Αλικαρνασσό το οποίο ανακατασκευάστηκε ώστε να καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για την φιλοξενία και την φροντίδα που θα παρέχει εξειδικευμένο προσωπικό σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις η καλή είναι φυσικά το άνοιγμα του κέντρου για τους άστεγους. Η δυσάρεστη είναι ότι η δομή θα έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες σε όσους θέλουν να ξεκουράσουν τα βασανισμένα κορμιά τους και την τραυματισμένη ψυχή τους μόνο στην διάρκεια της ημέρας.
flashnews.gr

Με 35 εκατ. ευρώ το ταμείο Jessica Κρήτης – Εγκρίθηκε η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στο Ρέθυμνο

Καρπούς αρχίζει ν’ αποδίδει η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, από την εποχή ακόμα που ήταν ευρωβουλευτής, για τη δημιουργία του Ταμείου Jessica Κρήτη, που χρηματοδοτεί επενδύσεις σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, αλλά και στην ενίσχυση της βιωσιμότητας αστικών περιοχών.

Σήμερα παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, Νίκου Μαντζούφα και του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Ηλία Παπαγεωργίου, συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επενδυτική Επιτροπή του Jessica Κρήτης, η οποία ενέκρινε τη χρηματοδότηση των τριών πρώτων έργων ιδιωτικού και δημόσιου ενδιαφέροντος στην Κρήτη.

«Όταν τον Ιανουάριο του 2007, που ήμουν ευρωβουλευτής και κάναμε στο Ηράκλειο την πρώτη ενημέρωση στους φορείς της Κρήτης για το χρηματοδοτικό μηχανισμό Jessica, δεν φανταζόμουν ότι πέντε χρόνια αργότερα, ο χρηματοδοτικός μηχανισμός σε πανελλαδικό επίπεδο θα ξεκινούσε από το νησί μας» δήλωσε μ’ ιδιαίτερη κονιοποίηση ο κ. Αρναουτάκης.

Για τη δημιουργία του Jessica Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δέχτηκε τα εύσημα τόσο της διοίκησης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (που διαχειρίζεται το πρόγραμμα) όσο και του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, Νίκου Μαντζούφα.

Το σύνολο των κεφαλαίων του Ταμείου ανέρχονται συνολικά σε 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως διαβεβαίωσε την Επενδυτική Επιτροπή ο κ. Αρναουτάκης, η Περιφέρεια Κρήτης θα σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, εξετάζοντας τη δυνατότητα αύξησης των παραπάνω κεφαλαίων για την Κρήτη.

Τα πρώτα τρία έργα που θα χρηματοδοτηθούν έχουν συνολικό προϋπολογισμό 42,4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 19,4 εκατομμύρια ευρώ θα καλυφθούν από το Jessica.

Τα έργα που εξσφάλισαν έγκριση είναι τα εξής:

1. Δήμος Ρεθύμνης: Δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης και κτιρίου εμπορικών χρήσεων στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων (προϋπολογισμός 12,4 εκ. ευρώ – αιτούμενη χρηματοδότηση από το Jessica 7 εκ. ευρώ)

2. ΔΕΛΤΑ Κρήτης: Βελτίωση του οδικού τμήματος της επαρχιακής οδού νούμερο 7 (προϋπολογισμός 900.000 ευρώ – αιτούμενη χρηματοδότηση από το Jessica 700.000 ευρώ)

3. ΑΤΕΣΕ Α.Ε.: Κατασκευή τριώροφου συγκροτήματος καταστημάτων και υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων 470 θέσεων στην περιοχή Αγία Τριάδα στη Χανιώπορτα στο Ηράκλειο (προϋπολογισμός 13,956 εκ.ευρώ – αιτούμενη χρηματοδότηση από το Jessica 5 εκ. ευρώ).

«Η συνεργασία και οι συνέργειες με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και το ΣΔΙΤ, είναι αποδοτικές και αυτό μας ικανοποιεί. Οι ανακυκλούμενοι πόροι που έρχονται στο νησί, ικανοποιούν μια βασική μας προτεραιότητα: την τοπική ανάπτυξη και τη διασφάλιση νέων θέσεων εργασίας. Μαζί με τα έργα ου ΕΣΠΑ και του ΠΕΠ, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την Κρήτη μια περιφέρεια χωριστή στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο» κατέληξε ο κ. Αρναουτάκης.


rethemnos.gr
Enhanced by Zemanta

Ένας υποβρύχιος Άγιος Βασίλης… στο Ηράκλειο της Κρήτης!

​Με μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι οι επισκέπτες του ενυδρείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς είδαν τον Άγιο Βασίλη να κολυμπά μαζί με τα ψάρια στο ενυδρείο!
Ο πρωτότυπος Santa έβαλε τη στολή του, τη μάσκα του και τη μπουκάλα οξυγόνου και εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους! Δίχως χιόνια, έλκηθρα, ταράνδους…, αντίθετα πιο «υδάτινος» από ποτέ, έδωσε μια χριστουγεννιάτικη νότα στο θαλάσσιο κόσμο!

Οι επισκέπτες τον απόλαυσαν να παίζει με τις θαλάσσιες χελώνες, να κολυμπά ανάμεσα στα ψάρια και τον απαθανάτισε σε μοναδικές στιγμές!

«Τι νομίζατε;;; Μόνο στα τζάκια σας θα τον βλέπατε τον Άη Βασίλη;;»

Ηράκλειο-Ένοχος κρίθηκε ιερέας


Ένοχος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας κρίθηκε ιερέας από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, ο οποίος κάθισε, σήμερα, στο εδώλιο του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με την κατηγορία ότι το Νοέμβριο του 2008 είχε βάλει την παπαδιά σε αυτοκίνητο, την οδήγησε σε κοντινή περιοχή και την χτύπησε, ενώ κατόπιν δε φρόντισε για την περίθαλψή της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχαν προηγηθεί κι άλλα περιστατικά, για τα οποία μίλησε γειτόνισσα που κατέθεσε, λέγοντας ότι η παπαδιά της είχε εξομολογηθεί ότι ο ιερέας την είχε χτυπήσει. Άγνοια, ωστόσο, για όσα είχαν συμβεί δήλωσε η οικογένεια της παπαδιάς.

Ο ιερέας κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή, ωστόσο αθωώθηκε για τις υπόλοιπες πράξεις που του είχαν καταλογιστεί (ότι είχε υπεξαιρέσει την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας καθώς και τα κοσμήματά της, αλλά και για απειλή, όπως ερμηνεύθηκε η φράση προς την πεθερά του "για ό,τι πάθει η κόρη σου δε θα φταίω εγώ".

Το ζευγάρι, πάντως, εμφανίστηκε μαζί στο δικαστήριο. Ο ιερέας έχει πια φύγει από το χωριό όπου το ζευγάρι ζούσε μέχρι πρότινος και πλέον λειτουργεί σε άλλο χωριό.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η παπαδιά ισχυρίστηκαν ότι η γυναίκα είναι ψυχολογικά ασταθής και ότι εξέλαβε ως εξαναγκασμό τις πιέσεις εκ μέρους του ιερέα, να πάρει η γυναίκα τα φάρμακά της, χωρίς τα οποία δεν ήταν καλά.

Μάλιστα την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης περί ενοχής του ιερέα, η παπαδιά κλαίγοντας φώναζε προς το δικαστήριο "Γιατί είναι ένοχος;"...



Πηγή: cretalive.gr

Εγκατέλειψαν μετανάστες στο Ρέθυμνο


Έντεκα μετανάστες από τη Συρία, εγκαταλείφθηκαν, χθες, στη Νότια Κρήτη, από δουλεμπόρους. Η παραλία στο Δαμνόνι, στην ευρύτερη περιοχή του Πλακιά Ρέθυμνου, έγινε το «ακρωτήρι της ελπίδας» για ταλαιπωρημένους και σε άσχημη κατάσταση μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν τις αρχές.

Και οι έντεκα άνδρες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στο Σπήλι, τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες ρούχα και φαγητό, ενώ έδωσαν πληροφορίες για το πλοιάριο και τους δουλεμπόρους που τους έφεραν στην Κρήτη, ταξίδι που κόστισε έως και πέντε χιλιάδες ευρώ για κάθε έναν.

Όπως ανέφεραν, ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής, μεταξύ του Πλακιά και της Αγίας Γαλήνης, αποβιβάστηκαν από το δουλεμπορικό και μεταφέρθηκαν με βάρκα κοντά στην παραλία και κατόπιν κολύμπησαν ώστε να βγουν στη στεριά.

Οι έντεκα παράνομοι μετανάστες, είναι όλοι νεαρής ηλικίας και την έρευνα έχει αναλάβει η λιμενική υπηρεσία.Η αστυνομία, εντόπισε ήδη δύο αλλοδαπούς στην ίδια περιοχή η οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο εντός του οποίου υπήρχαν βρεγμένα ρούχα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι Σύροι, να εμπλέκονται με την νέα υπόθεση διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Αγιος Νικόλαος: Η μαρίνα δεν αντιστρατεύεται την οικονομία και την κοινωνία

Μετά τις σημαντικές επαφές που είχαν στην Αθήνα με κυβερνητικούς και κομματικούς παράγοντες – ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες - ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σγουρός, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ (Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου) κ. Στάθης Βιδάλης , ο Γενικός Διευθυντής της ΔΑΕΑΝ κ. Μανόλης Πεπόνης, έδωσαν συνέντευξη τύπου την περασμένη Πέμπτη, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και του κ. Κωνσταντίνου Χριστουλάκη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΑΝ.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης στις δηλώσεις που έκανε έδωσε προτεραιότητα τόσο στα συμπεράσματα όσο και στις απόψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αρχικά μίλησε για την αδυναμία αξιολόγησης και επιχειρημάτων από τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ ως προς την παραχώρηση του τουριστικού λιμένα και από την άλλη είπε ότι διαπιστώθηκε προχειρότητα και βιασύνη σε σχέση με την λήψη των αποφάσεων αυτών. Ο κ. Κουνενάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόσφατη δήλωση της Υπουργού Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη, η οποία αποτελεί τη βάση συζήτησης και για τους τοπικούς φορείς της περιοχής μας, την οποία η ίδια έκανε στις 10/09/2012 στο Ρέθυμνο, σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις των μαρίνων τονίζοντας ότι «καμία παραχώρηση δεν μπορεί να προχωρήσει εάν δεν υπάρχει ή σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών».

«Υπερασπίζουμε ένα δημόσιο χώρο ο οποίος είναι αναπόσπαστα δεμένος με τον κοινωνικό, πολεοδομικό και οικονομικό ιστό . Η μαρίνα δεν παραχωρείται στο ΤΑΙΠΕΔ γιατί παρουσιάζει προβλήματα και αυτό διαπιστώθηκε και από της συναντήσεις που είχε η αντιπροσωπεία της μαρίνας στην Αθήνα. Αντιθέτως από τα στοιχεία που υπάρχουν η μαρίνα είναι επωφελής , δεν είναι ζημιογόνος , παράγει κέρδη , πληρώνει το προσωπικό της και τους προμηθευτές της , επανεπενδύει τα κέρδη στον τουρισμό και αποτελεί ουσιαστικά τον πυρήνα της επιχείρησης του τουρισμού. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η μαρίνα στηρίζει τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα μικρά ξενοδοχεία της περιοχής. Δίνει εισόδημα σε όλους και ακριβώς επειδή έχει τη λογική της διαχείρισης με δημόσιο συμφέρον, δεν αντιστρατεύεται την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής, αντίθετα αποτελεί συμπλήρωμά της. Με αυτό τον τρόπο διεκδικούμε να παραμείνει η μαρίνα στο δημόσιο χαρακτήρα της πόλης μας.

Για την οικονομικότητα και την αποτελεσματικότητα της μαρίνας απαντούμε ότι :
Ο Δήμαρχος οι δημοτικοί σύμβουλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και η κοινωνία της περιοχής είναι φρουροί , είναι ακρίτες προστασίας του δημόσιου συμφέροντος . Με το θέμα της μαρίνας προστατεύουμε το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

«Οι επαφές με κυβερνητικούς και κόμματα θα συνεχιστούν ώστε να διασώσουμε ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης μας που στηρίζει όχι μόνο κοινωνικά αλλά και οικονομικά την περιοχή μας» είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σγουρός . Έκκληση έκανε ωστόσο να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και οι αναφορές που διαβάζουμε καθημερινά στον τύπο για τη δήθεν ανεπάρκεια των υποδομών της μαρίνας. Και πρόσθεσε: «Οι υπάλληλοι της ΔΑΕΑΝ είναι στη διάθεση όλων εκείνων που θέλουν να ενημερωθούν σωστά και να μάθουν την αλήθεια. Η μαρίνα διαθέτει πρόγραμμα επενδύσεων και τα κέρδη της είναι πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του τουρισμού». Όσο δε για τις υποδομές της μαρίνας ανέφερε ότι δεν υφίσταται θέμα εγκαταστάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ και δεν παίζει ρόλο το αν υπάρχουν κτιριακές υποδομές εντός της μαρίνας ή όχι. Ως παράδειγμα ανέφερε την μαρίνα της Κω η οποία διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις μαρίνες του ΤΑΙΠΕΔ.

Για προχειρότητα αξιολόγησης των τουριστικών λιμένων και άγνοια για το ποιοι τους επέλεξαν και με ποια κριτήρια δήλωσε και ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Βιδάλης.
«Υπάρχουν μαρίνες στην Κρήτη αλλά και αλλού στην Ελλάδα που δεν έχουν καλή οικονομικότητα και αποτελεσματικότητα και έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και να αναπτυχθούν, ωστόσο στο στόχαστρο είναι η μαρίνα του Αγίου Νικολάου, της Κω κ.λπ. πράγμα που δεν είναι κατανοητό» σημείωσε ο κ. Βιδάλης.

Ο Γενικός διευθυντής της Μαρίνας κ. Μανόλης Πεπόνης είπε ότι είναι ικανοποιημένος μετά τις επαφές που είχε η αντιπροσωπεία της ΔΑΕΑΝ στην Αθήνα γιατί όλοι οι κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες ήταν κατά της παραχώρησης της μαρίνας σε επενδυτές και μάλιστα όταν ενημερώθηκαν για τα κέρδη της επιχείρησης και τις επενδύσεις που γίνονται στον τουρισμό υπήρξαν κατηγορηματικοί. Δήλωσαν ακόμα ότι θα κάνουν και επίκαιρες ερωτήσεις στη βουλή γιατί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα τρανταχτό παράδειγμα προχειρότητας.

Ο κ. Πεπόνης υπογράμμισε ότι η μαρίνα τηρεί όλες τις υποχρεώσεις της και πρόκειται για τεράστιο λάθος αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που θέλουν να την ιδιωτικοποιήσουν.

«Η ΔΑΕΑΝ καταβάλλει ετησίως 605.000 ευρώ σε φόρους και εισφορές στο κράτος, είναι μια υγιής επιχείρηση, επικερδής με διαφάνεια αφού όλα υπογράφονται από την επίτροπο, προσφέρει σημαντικό κοινωνικό προϊόν στην πόλη του Αγίου Νικολάου και στο Δήμο γενικότερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστουλάκης μέλος της ΔΑΕΑΝ. Στη συνέχεια ο κ. Χριστουλάκης έδωσε αναλυτικά οικονομικά στοιχεία συγκριτικά με το 2009 και το 2011 όπου αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση του τζίρου της μαρίνας καθώς και στα ποσά που διαχέονται στην αγορά μέσω της μισθοδοσίας των υπαλλήλων.

cna.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...