Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΥΜΠΑΚΙ: Πρώτα διασκέδασαν σε ταβέρνα και μετά τον σκότωσε..

Προφυλακίσθηκε μετά την απολογία του, ο 40χρονος από το Τυμπάκι που τη Κυριακή τα ξημερώματα πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο φίλο του με τον οποίο διασκέδαζαν, λίγο πριν το έγκλημα, σε ταβέρνα του Κόκκινου Πύργου.

Να πούμε πως ο αδίστακτος δράστης στην απολογία του ισχυρίσθηκε πως δεν σκόπευε να χτυπήσει τον φίλο του αλλά  όταν προσπάθησε να πιάσει το όπλο αυτό εκπυρσοκρότησε.

Μεγάλη φωτιά στις Μοίρες!

Μεγάλη φωτιά στις Μοίρες!Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στις Μοίρες και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο προς το χωριό Αληθινή ενω κατευθύνεται προς μεγάλη δασική έκταση.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ συμμετέχει στην επιχείρηση και όλη η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού με όλα τα διαθέσιμα οχήματα και υδροφόρες.'

Στοίχημα' για τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής να μην φτάσουν οι φλόγες στο δάσος της περιοχής καθώς εκτιμάται ότι η καταστροφή θα είναι τεράστια!

Προτάσεις Μιχελογιαννάκη για τα ΤΑΞΙ

Στη συνεδρίαση του Διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών και Δικτύων με θέμα «Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση για το νομοσχέδιο για τα ταξί», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, έκανε τις παρακάτω προτάσεις:
  1. Να μην είναι απαιτητός ο χώρος στάθμευσης, λόγω κόστους και επιπλέον απαιτούμενου προσωπικού.
  2. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας το οποίο θα καταβάλλουν οι μέτοχοι να καθορίζεται από τη Γενική Συνέλευση.
  3. Το 9θέσιο να είναι στο όνομα της εταιρίας.
  4. Η απόσυρση να γίνεται μετά τη συμπλήρωση 12 ετών.
  5. Τα οχήματα ΕΔΧ που τίθενται σε κυκλοφορία να είναι το πολύ διετίας.
  6. Το παράβολο υπέρ του δημοσίου να είναι 10.000 ευρώ για τα πρώτα 2 οχήματα, 5.000 ευρώ για τα επόμενα 3 οχήματα και εν συνεχεία 1.000 ευρώ ανά όχημα.
  7. Το παράβολο για κάθε ΕΔΧ αυτοκίνητο να κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ.
  8. Να συμπεριληφθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια.
  9. Ναι στο πλαφόν και ναι στο επί τοις εκατό των υπαρχόντων ΕΔΧ.
  10. Οπωσδήποτε διπλότυπο.
  11. Να θεωρούνται πάροχοι οι εταιρίες και όχι οι ιδιοκτήτες και να παραμένουν οι άδειες στους ιδιοκτήτες.

Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στο Λασίθι

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 11.42 το πρωί 70 χιλιόμετρα βόρεια του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο και τα βορειοανατολικά παράλια της Κρήτης.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται σε απόσταση 32 χιλιομέτων από την επιφάνεια της γης.

Αυγενάκης: Χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων στους Απόδημους Έλληνες

Τη θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάγκη αναγνώρισης πολιτικών δικαιωμάτων στους απόδημους Έλληνες, αλλά και την προετοιμασία σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο μιας αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Αναδιοργάνωση του συστήματος αδειοδότησης για τη διαμονή αλλοδαπών στη χώρα υπό όρους αυξημένης ασφάλειας, ρυθμίσεις θεμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ρέθυμνο: Πεντάδα με αδυναμία στις κλοπές

Ολόκληρη επιχείρηση με κλοπές και διαρρήξεις είχε στήσει ένας 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της οικείας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από κοινού με άλλα τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες, ηλικίας 28 και 23 ετών και δύο αλλοδαπούς έναν 22χρόνο Αλβανό κι έναν 23χρόνο Βούλγαρο.

Και οι πέντε είχαν συστήσει ολόκληρη ομάδα, και προέβαιναν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια στην διάπραξη κλοπών – διαρρήξεων στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2009 διέπραξαν συνολικά επτά κλοπές οχημάτων και μία διάρρηξη συμβολαιογραφικού γραφείου στην πόλη του Ρεθύμνου.
Enhanced by Zemanta

Μιχελογιαννάκης: Η γνώση να είναι προσβάσιμη σε όλους

Ο Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης , Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Κρήτη έδωσε τις ευχές του  για την νέα σχολική χρονιά:

 «Τώρα που το κουδούνι χτύπησε, εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλό ξεκίνημα στη νέα σχολική χρονιά.

Στη δύσκολη  συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας χρειάζεται διαρκής προσπάθεια έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε η γνώση να είναι προσβάσιμη σε όλους.
Καλή σχολική  χρονιά με υγεία και δύναμη.»

Εμφανίστηκε ο 22χρονος φυγόδικος για τη δολοφονία του Ρουσάκη

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενος από το δικηγόρο του...

Παρουσιάστηκε στις 10.00 στην ανακρίτρια ο 22χρονος νεαρός, που φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη (φωτό), τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου, στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Ο νεαρός, που φυγοδικεί εδώ και 10 μέρες...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Υπέρ της περικοπής μισθού οι περιφερειάρχες


Ναι λένε οι περιφερειάρχες (Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας) στην περικοπή του ενός μισθού τους αρκεί να γίνει για το καλό του κοινωνικού συνόλου και τη διάσωση της χώρας, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Κώστας Αγοραστός (ΝΔ - περιφερειάρχης Θεσσαλίας):«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η απόφαση αυτή, με βρίσκει προσωπικά, απόλυτα σύμφωνο. Οποιαδήποτε διαδικασία που δεν οδηγεί σε μία αδιέξοδη πρόσκαιρη κατάσταση και πιάνει τόπο, είναι σαφέστατα ευπρόσδεκτη. Παράλληλα σας επισημαίνω ότι η εν λόγω απόφαση της kυβέρνησης οφείλει να αποβεί οπωσδήποτε αποτελεσματική. Γι' αυτό και εύχομαι να μην αποτελεί μία κίνηση εντυπωσιασμού και ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ».

Νάσος Γιακαλής (ΠΑΣΟΚ - περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου): «Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε να συμβάλλουμε και εμείς. Επομένως πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Είναι η ώρα αυτοί που διαθέτουν τον πλούτο να προσφέρουν ανάλογα, με στόχο πάντα, τη σωτηρία της πατρίδας μας».

Σταύρος Αρναουτάκης (περιφερειάρχης Κρήτης):
«Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε χρέος να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης. Ως εκ τούτου τονίζω ότι, όχι ένα μισθό, αλλά και δύο μισθούς, είμαι διατεθειμένος να προσφέρω, προκειμένου να επιτευχθεί η σωτηρία της πατρίδας».

www.aftodioikisi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...