Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κλεμμένα πρόβατα… σε κλεμμένο αυτοκίνητο

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί στον Μυλοπόταμο Κρήτης, οι οποίοι εντόπισαν ένα εγκαταλειμμένο κλεμμένο φορτηγό που μετέφερε 20 κλεμμένα πρόβατα.

Από την έρευνα και την προανάκριση προέκυψε ότι άγνωστοι είχαν αφαίρεσει από ποιμνιοστάσιο που ευρίσκεται στο Δ.Δ Ελεύθερνας του Δήμου Μυλοποτάμου τα 20 χαριτωμένα τετράποδα που ανήκαν σε 27χρονο Ρεθυμνιώτη.

Στην συνέχεια τα φόρτωσαν στο φορτηγό που είχε κλαπεί στις 16/5 από το Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου.

Τόσο το φορτηγό όσο και τα πρόβατα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση.
Πηγή: Flashnews.gr

XANIA: Πήγαν για ψάρεμα αλλά "έπεσαν οι ίδιοι στα δίχτυα" του Λιμεναρχείου

Πήγαν για μεγάλη ψαριά δύο άτομα χθες το βράδυ αλλά τελικά "έπεσαν οι ίδιοι στα δίχτυα" του ανδρών του Λιμεναρχείου Χανίων...

Συγκεκριμένα και όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Λιμενάρχης Χανίων Αντώνης Δασκαλάκης τα δύο άτομα εντοπίστηκαν χθες το βράδυ να ψαρεύουν παράνομα σε θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου.
Ο ένας από τους δύο άνδρες βρίσκονταν πάνω στη βάρκα, ενώ ο δεύτερος ήδη ψάρευε με τη χρήση φιαλών οξυγόνου.

Οι άνδρες του λιμεναρχείου Χανίων συνέλαβαν τους δύο αλιείς ενώ κατέσχεσαν τόσο τα ψάρια που είχαν ψαρέψει καθώς και το αλιευτικό υλικό που χρησιμοποιούσαν.
flashnews.gr

Έκπτωση μέχρι και 350 ευρώ στο ρεύμα της ΔΕΗ

Εκπτώσεις μέχρι 350 ευρώ το χρόνο στους λογαριασμούς ρεύματος των καταναλωτών που βρίσκονται σε περιοχές όπου είναι εγκατεστημένες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο «Θαλάσσια στρατηγική για την προστασία και διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος».

Η εν λόγω έκπτωση αφορά και την Κοινότητα Αχλαδίων στη Σητεία, όπου η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 330 ευρώ, ενώ αφορά 32 παροχές της ΔΕΗ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...