Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Δεκτός ο Μιχελογιαννάκης ως απλό μέλος"

Ως...απλό μέλος έγινε δεκτός στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης! Αυτό ανακοίνωσε κι επίσημα η νομαρχιακή του κόμματος στο Ηράκλειο επισημαίνοντας ότι η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα! Η υποδοχή Μιχελογιαννάκη πάντως ανοίγει το δρόμο και για άλλες πρωτοβουλίες του βουλευτή που δεν έχει κρύψει ότι ενδιαφέρεται και για το δήμο Ηρακλείου, ενώ αναμένεται τώρα να ενταχθεί και στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, της συζήτησης που έχει ανοίξει και στα πλαίσια της κοινωνικής και ιστορικής επιταγής δημιουργίας ενός ενιαίου αριστερού, ριζοσπαστικού δημοκρατικού φορέα με πρόταγμα τη σωτηρία της χώρας και του ελληνικού λαού από τα μνημόνια και τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, είναι αδήριτη η ανάγκη της συμπαράταξης όλων εκείνων των ενεργών πολιτικών και κοινωνικών  δυνάμεων,  με αναφορές στην αριστερή, προοδευτική δημοκρατική παράδοση, την ηθική ακεραιότητα και τη συνεπή αντιμνημονιακή στάση, προκειμένου να εκφραστεί δυναμικά, αποτελεσματικά και νικηφόρα η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας .

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, -συνεργαζόμενος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣYΡΙΖΑ-ΕΚΜ εδώ και οκτώ μήνες,- Γιάννης Μιχελογιαννάκης, εκτιμώντας ότι η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα, αιτήθηκε στη νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την εγγραφή του,  ως απλού μέλος στην οργάνωση κέντρου του κόμματός μας.

Αποδεχόμαστε με συντροφική, αγωνιστική και ενωτική διάθεση το αίτημά του, στη βάση των ηθικών, αξιακών και καταστατικών  αρχών και καταβολών της αριστεράς, κάτω από τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε, στη βάση της ισοτιμίας, του σεβασμού και της αμοιβαιότητας. Καλωσορίζουμε το σύντροφο Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην οργάνωσή μας και συμπαρατασσόμαστε σε μια ενιαία μαχητική  πορεία, για να κτίσουμε μια νέα Ελλάδα και ένα νέο πολιτικό φορέα παραγωγής ιδεών, πολιτικής και κοινωνικής προστιθέμενης αξίας! Για να φύγουν τα μνημόνια και η τρικομματική κυβέρνηση της καταστροφής, για να νικήσει η ελπίδα!

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...