Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Φορτωμένοι με το "λευκό θάνατο"

Καρπούς" απέφερε, η καλοστημένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών στις Πατέλες Ηρακλείου για τη σύλληψη τριών Αλβανών, ηλικίας 34, 26 και 39 χρονών, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Τελικά, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οι τρεις άνδρες τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση και συνελήφθησαν παρά τις ...προφυλάξεις που έπαιρναν.

Η ποσότητα των περίπου δύο κιλών ηρωίνης κατασχέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους ενώ βρέθηκαν κι άλλα σύνεργα καθώς και κινητά τηλέφωνα για τις απαραίτητες ... συνεννοήσεις.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν περιέλθει πληροφορίες ότι οι τρεις αλλοδαποί έχουν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται από κοινού στην εισαγωγή στην χώρα, μεταφορά και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου.

Κατά την ακινητοποίηση του 39χρονου, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο (2) νάιλον παραλληλόγραμμες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης μ.β. (509) και (503) gr έκαστη,
μία (1) νάιλον σακούλα περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μ.β. (292) gr,
σε συρτάρι κομοδίνου στο διάδρομο ένα (1) μαχαίρι με μαύρη πλαστική λαβή με υπολείμματα ηρωίνης,
δυο(2) ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,
εντός ανενεργού καζανάκι τουαλέτας μία νάιλον σακούλα που περιείχε επτά (1) ποσότητες ηρωίνης περιτυλιγμένες σε νάιλον μ.β. (25,7), (49,2), (42), (51), (20,7), (37,6) και (49,5) έκαστη,
στ) μία (1) παραλληλόγραμμη συσκευασία ηρωίνης περιτυλιγμένη με μονωτική ταινία μ.β. (507) gr και μία σακούλα περιέχουσα κομμάτια νάιλον σακούλας προοριζόμενα για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Κατά την ακινητοποίηση του 34χρονου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ατζέντα με 14 φύλλα, όπου αναγράφονται ιδιόχειρα ονόματα, αριθμοί και χρηματικά ποσά τα οποία είναι καταγραφή των πωλήσεων των ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την ακινητοποίηση του 26χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης κατασχέθηκαν δυο ΙΧΕ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 39χρονου και 26χρονου ως μέσα μεταφοράς και διευκολύνσεις εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...