Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε ο δράστης που αποκεφάλισε το άτυχο κουτάβι στη Σητεία

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάτωσης ζώου στη Σητεία. Συνελήφθη 31χρονος και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας ζώων, εξύβριση και απειλή.


Ένας 31χρονος αποδείχτηκε ο ... δήμιος του άτυχου σκύλου, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο κατώφλι του σπιτιού της ιδιοκτήτριάς του στη Ζήρο Σητείας.

Αρραβωνιάζει τον γιο του ο Παπανδρέου - Έτοιμο το Κρητικό γλέντι

Παραδοσιακός πεθερός αποδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που φθάνει το Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει το γιο του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, όλες οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστεί σε πολύ στενό κύκλο, ενώ ο αρραβώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο. 

Η Τράπεζα Χρόνου Ηρακλείου ευχαριστεί

Η Τράπεζα Χρόνου Ηρακλείου ευχαριστεί όσους έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια καθώς χάρη στη πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε κατά τη διάρκεια των εορτών μια σεβαστή ποσότητα από τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία δόθηκαν σε 40 οικογένειες μέλη της τράπεζας χρόνου που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...