Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Τράπεζα Χρόνου Ηρακλείου ευχαριστεί

Η Τράπεζα Χρόνου Ηρακλείου ευχαριστεί όσους έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια καθώς χάρη στη πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε κατά τη διάρκεια των εορτών μια σεβαστή ποσότητα από τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία δόθηκαν σε 40 οικογένειες μέλη της τράπεζας χρόνου που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. 


Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά τους τον κόσμο που ανταποκρίθηκε απλόχερα, τα σχολεία της παιδαγωγικής ακαδημίας 53ο& 54ο Δημοτικό, το 25ο & 27ο Δημοτικό και το 11ο Δημοτικό σχολείο με τα οποία συνεργάζεται η Τράπεζα Χρόνου, τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σούπερ μάρκετ «Φαιστός» και στους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ.

Για εγγραφή νέων μελών ή χορηγίες στην Τράπεζα Χρόνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. με 5 μ.μ. στα γραφεία της Ζωοδόχου Πηγής (οδός Μ. Ασίας, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-344094), στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (οδός Μεραμβέλου 56, τηλ. 2810-242190)  και στην ιστοσελίδα μας
 http://www.koinonikesdomes.gr/trapezachronou.

Να είστε όλοι καλά, σας ευχόμαστε καλή χρονιά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...