Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "¨Μηδενικές καταβολές, για τρίτεκνη συνταξιόχο του Ι.Κ.Α από το Ειρηνοδικείο Σητείας"

Η δικαίωση ήρθε, για τρίτεκνη δανεολήπτρια από την Σητεία, συνταξιούχο του Ι.Κ.Α, ηλικίας 51 ετών. η οποία με δικαστική απόφαση ,βάσει στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής, σώζει όλα της τα περιουσιακά στοιχεία με" μηδενικές καταβολές " μέχρι την εκδίκαση της κυρίας αίτησης που έχει οριστεί 19-09-2014


Επί της ανακοίνωσης της ΄Ενωσης:
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πέτυχε μία ακόμη εξαιρετική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Σητείας ,αποτροπής πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας δανειολήπτριας ,συνταξιούχου του Ι.Κ.Α , διαζευγμένης , μητέρας τριών τέκνων (εκ των οποίων τα δύο είναι φοιτητές Πανεπιστημίων και το ένα μαθητής)η οποία έχει προσφύγει στο άρθρο 4 το ν. 3869/2010 με τις οδηγίες και την υποστήριξη της Ε.Π.Κ.Κρήτης της οποίας είναι μέλος. Η αν λόγω δανειολήπτρια έχει συνολικές οφειλές σε μία Τράπεζα το ποσό οφειλής 45.909,50 ευρώ (στεγαστικό δάνειο).

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την προστασία των νέων και ανήλικων Νομού Ηρακλείου

Με παρέμβαση του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Παιδείας, Δημ.Ταξης και Υγείας η Πολιτεία να τεθεί σε συναγερμό για την προστασία των νέων στο Νομό Ηρακλείου.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Η Πολιτεία οφείλει να τεθεί σε συναγερμό για την προστασία των νέων στο Νομό Ηρακλείου ύστερα και από  τα ακόλουθα τρία περιστατικά:

Οι DUB INC επιστρέφουν στο Ηράκλειο μετά από 3 χρόνια!

“Paradise” Tour 2014

Παρασκευή 21/2 – GAGARIN 205, Αθήνα

Σάββατο 22/2 – BLOCK 33, Θεσσαλονίκη

Κυριακή 23/2 – Cine Studio, Ηράκλειο


Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής έρχεται ξανά στην Ελλάδα το 2014 και κάνει 3 στάσεις τον Φεβρουάριο σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη  και Ηράκλειο.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που τους είδαμε live στην Αθήνα και μας έλειψαν! 

Οι Γάλλοι DUB INC, για πολλούς το πιο επιτυχημένο reggae

Αγία Παρασκευή Αμαρίου: Το χωριό των… αιωνόβιων

Του Μανόλη Παντινάκη

Πριν χρόνια, ο συνταξιούχος ταχυδρομικός Στέλιος Παπουτσάκης από την... Αγία Παρασκευή, που διαμένει στο Ηράκλειο,-ζωή να ‘χει!-, είχε προβλέψει σε χωριανούς και φίλους του μεταξύ σοβαρού κι αστείου:«Δεν ποθαίνω παρά μετά που θα ποθάνει ο Χριστόδουλος κι ο Μητσοτάκης». 


Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αποδήμησε, όμως ο Μητσοτάκης ζει και βασιλεύει και ο ταχυδρομικός επιμένει στην πρόβλεψη και πορεύεται στο χρόνο, υπερέβη τον αιώνα ζωής και ως… έφηβος συνεχίζει, νικηφόρα, την μάχη με τα χρόνια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...