Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Επιτέθηκαν στον αστυνομικό που πήγε να τους "χωρίσει"


Δύο Ηρακλειώτες 18 και 23 ετών οι οποίοι επιτέθηκαν κατα αστυνομικού και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν στην Γόρτυνα Ηρακλείου.

Το επεισόδιο συνέβει στις 3:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή όταν στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στις Λούρες του δήμου Γόρτυνας τέσσερις προσκεκλημένοι ενεπλάκησαν σε τσακωμό.

Αστυνομικός της περιοχής παρενέβει και κατάφερε να αποτραπεί η γενίκευση της σύρραξης. Όμως ενώ οι άλλοι αποχώρησαν, οι δύο νεαροί που έμειναν, επιτέθηκαν κατα του αστυνομικού τον οποίο εξύβρισαν και απείλησαν, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και στο περιπολικό με το οποίο πήγε στο σημείο της εκδήλωσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής ισχυρή δύναμη απο το Α.Τ.Πύργου και το τμήμα αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς, πήγαν στο σπίτι και στο ελαιουργείο του 23χρονου, όπου βρήκαν και τον 18χρονο και τους συνέλαβαν.

Όμως κατα την έρευνα που έκαναν στο σπίτι και στο ελαιουργείο βρήκαν :

Ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας δεκαπέντε (15) εκατοστών

Τέσσερις (4) κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.

Μία (1) σιδερογροθιά

Μία κυνηγετική καραμπίνα η οποία είχε μετατραπεί ώστε να δέχεται συνολικά έξι (6) φυσίγγια αντί των τριών (3) που προβλέπονται και την οποία κατείχε νόμιμα ανωτέρω 23χρονος,

Ένα πιστόλι, διαμετρήματος κάννης 0,45 ιντσών, και τετρακόσια εβδομήντα πέντε (475) πλήρη φυσίγγια αντί των πεντακοσίων (500) τα οποία προβλέπονται στην άδεια αγοράς-μεταφοράς και κατοχής ραβδωτού πυροβόλου όπλου όπου κατέχει ο ανωτέρω 23χρονος, ενώ την κατανάλωση των υπολοίπων είκοσι πέντε (25) φυσιγγίων δεν δικαιολόγησε επαρκώς.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...