Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Τσίκνησαν" στα κρατητήρια υπάλληλοι της ΔΕΗ

Ούτε που το φαντάζονταν οι εργαζόμενοι αλλά και το διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ Χανίων χθες το βράδυ, ότι θα τσίκνιζαν παρέα μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 


Νωρίτερα οι ίδιοι, πάνω στο κέφι που απαιτούσε η μέρα, αποφάσισαν να τηρήσουν και ένα άλλο άτυπο έθιμο, ρίχνοντας μπαλωθιές, χωρίς να υπολογίσουν τους κατοίκους της περιοχής. Σημειωτέον… όλα αυτά έγιναν μέσα στο χώρο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Χανίων και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας.


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στην αστυνομία, ακούστηκαν κατ' επανάληψη ριπές από όπλα μέσα από το κτίριο, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία, και ενημέρωσαν τις Αρχές άμεσα, ενώ εν συνεχεία το σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας οδηγώντας τους εργαζόμενους και το στέλεχος της διεύθυνσης της ΔΕΗ στα κρατητήρια.

Η πρωτοφανής είδηση έφτασε μέχρι το διευθυντή Νησιών της ΔΕΗ κ. Αντώνη Δασκαλάκη, ο οποίος εξοργισμένος μετέβη στα Χανιά από την Αθήνα, με σκοπό να μάθει τους λόγους κάτω από τους οποίους, το προσωπικό της ΔΕΗ Χανίων συμπεριφέρθηκε κατά αυτόν τον τρόπο.


Του Λευτέρη Κουμαντάκη / neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...