Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο ταξιτζής ήταν... λεβεντιά !!!

Υπόδειγμα εντιμότητας και ακεραιότητας αποδείχθηκε ένας 50χρονος βιοπαλαιστής στον Πόρο του Ηρακλείου, που βρήκε στο ταξί του μια ξεχασμένη τσάντα με ένα μικρό θησαυρό  αλλά δεν πέρασε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό του να τον κρατήσει! Μάλιστα, τα χρήματα προορίζονταν για σχολική εκδρομή.


Την τσάντα που περιείχε 15.000 ευρώ, ξέχασε μέσα στο ταξί η υπεύθυνη για την εκδρομή της Γ’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου καθηγήτρια Αγγλικών, που πέρασε δραματικές στιγμές όταν αντιλήφθηκε την απώλεια. Όχι μόνο γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει από την τσέπη της τα χαμένα χρήματα, αλλά και γιατί οι μαθητές θα έχαναν την εκδρομή που με τόση αγωνία περίμεναν.


Για καλή τύχη της καθηγήτριας, ο οδηγός του ταξί Γιάννης Αντωνάκος αντιλήφθηκε αμέσως μετά την αποβίβασή της ότι η τσάντα με τα χρήματα είχε απομείνει στο πίσω κάθισμα. Επέστρεψε αμέσως στο σημείο όπου είχε αφήσει την εκπαιδευτικό και τη βρήκε... «παγωμένη» να μην ξέρει τι να κάνει! Μόλις της παρέδωσε την τσάντα, η εκπαιδευτικός βούρκωσε από τη συγκίνηση για τη σπάνια τιμιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...