Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ: Ένας Κρητικός στην Α' Αθηνών με τη ΔΗ.ΣΥ

Ο  ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ, ένας Κρητικός στην Α' Αθηνών  με τη ΔΗ.ΣΥ, είναι μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν.

Ο Ανδρέας Μουντράκης γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ με Μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Υποψήφιος Διδάκτωρ, ζει και εργάζεται στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία στο Σ.Υ.Π. του Στρατού Ξηράς ως Ειδικός Επιστήμων Πληροφορικής τα έτη 1997 και 1998

Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στο χώρο των Μελετών και Κατασκευών Ιδιωτικών έργων από το 1997 ενώ παράλληλα είναι στέλεχος Εταιρείας του χώρου της Αμυντικής Βιομηχανίας. Από το 2010 είναι Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής.
Απόφοιτος Πολιτικής Ακαδημίας του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , υπήρξε στέλεχος της Κεντρικής Διοίκησης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας 1994-1995  και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του 7ου Διαμερίσματος του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (2002-2006) με Δήμαρχο τη Ντόρα Μπακογιάννη την οποία ακολούθησε ως  Ιδρυτικό Μέλος του Πολιτικού Οργανισμού « Forum για την Ελλάδα» και του Κινήματος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. 
Στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κόμματος εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε. ενώ από την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι Τομεάρχης Οργανωτικού του Βορείου Τομέα Αθηνών επιδιώκοντας τον άμεσο Διάλογο του Κινήματος με τους ενεργούς Πολίτες των περιοχών του Τομέα του.
Συμμετέχει ενεργά στα κοινά ως Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος Συλλόγων Μηχανικών, ενεργό μέλος της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και αρκετών Σωματείων και Κινήσεων Πολιτών της Αθήνας , Φιλανθρωπικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων.
Τον Ιούλιο του 2011 με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος ανέλαβε τον Πολιτικό Τομέα Δράσης Υποδομών και Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...