Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χανιά: Διήμερο αποκλεισμό της εφορίας εξήγγειλαν οι αγρότες

Σε διήμερο αποκλεισμό της εφορίας Χανίων, τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα προχωρήσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Ενότητα».


Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Μπικάκης, «οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα νέα φορολογικά μέτρα ζητώντας να μην εφαρμοστούν».


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, το αγροτικό εισόδημα μειώνεται συνεχώς. «Με τα νέα μέτρα αφανίζονται οι αγρότες και η ύπαιθρος», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πώς «οι αγρότες έχουν φθάσει στα όρια τους».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε και τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό των αγροτών και επεσήμανε ότι η διήμερη κινητοποίηση αποτελεί την αρχή των δράσεων με στόχο να αποσύρει η κυβέρνηση τα νέα φορολογικά μέτρα. Ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στην εφορία, όπως διευκρίνισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργος Γωνιωτάκης. «Η υπόθεση δεν αφορά μόνο τους αγρότες αλλά και κάθε πολίτη που εχει αγροτικό εισόδημα και περιουσία» επεσήμανε ο κ. Γωνιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...