Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Συμμετοχή του κ. Σεραφείμ Τσόκα σε σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ μελών του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου. Ο κ. Τσόκας, δεσμεύθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου. Παράλληλα, τόνισε ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το ρόλο της ΒΙ.ΠΕ. στην οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η συγκρότηση Μικτής Επιτροπής, με τη συμμετοχή μελών του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ, με στόχο τη διερεύνηση και την αξιολόγηση προτάσεων επίλυσης των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...