Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κρήτη: Ρωσίδες εναντίον θεολόγου-''Μας έφερε στην Ελλάδα με παγίδα''!

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Θεολόγο από το Ρέθυμνο κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας δυο Ρωσίδες οι οποίες μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ο εκπαιδευτικός καταχράστηκε την εκπαιδευτική του ιδιότητα για να τις φέρει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο οι δυο γυναίκες αναφέρουν οτι ο εκπαιδευτικός της προσκάλεσε στην Ελλάδα υποβάλλοντας ανάμεσα στα δικαιολογητικά, έγγραφο με την σφραγίδα του σχολείου στο οποίο εργαζόταν.

Oι δυο γυναίκες ανέφεραν ότι ο εκπαιδευτικός τους συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι η σύζυγος του έχει πεθάνει, ενώ στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος και έχει παιδιά.

Η υπόθεση έχει οδηγήσει σε πειθαρχικό έλεγχο τον Θεολόγο σε βάρος του οποίου διενεργείται ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν θεσμικές ευθύνες. Όπως ανέφερε στον prismanews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης η υπόθεση είναι υπο διερεύνηση ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου για την εξέλιξη της.

Ο κ. Κλινάκης θα βρεθεί τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο και ένα απο τα θέματα που θα διαχειριστεί είναι και η εν λόγω υπόθεση ωστόσο για την ώρα όπως ο ίδιος τόνισε δεν έχουν ολοκληρωθεί η διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...