Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο Αυγενάκης για τα 53 Σημεία Καρμανιόλα του Οδικού Δικτύου του Ν. Ηρακλείου


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας στα 53 Σημεία Καρμανιόλα του Οδικού Δικτύου του Ν. Ηρακλείου.

Στην παρέμβαση του ο Βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω: « Τα τελευταία χρόνια η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη χώρα μας ένα θέμα μείζονος σημασίας με ιδιαίτερες επιπτώσεις τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Αναμφισβήτητα, η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της ασφάλειας των μετακινήσεων μας αφορά όλους ανεξαιρέτως, ώστε πρέπει να βοηθήσουμε να γίνουν οι δρόμοι μας ασφαλέστεροι. Παρά το γεγονός ότι τα νομοθετικά μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας είναι αρκετά και αυστηρά, αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά, καθώς περιοριστήκαμε μόνο σε αυτά και δεν επενδύσαμε στη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της τεχνητής αστυνόμευσης και την οδική εκπαίδευση».

Στην Επιτροπή αναφέρθηκε για τα γενικότερα προβλήματα του Οδικού Δικτύου Κρήτης και ο Πρόεδρος τους Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων και Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σταύρος Πολέντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...