Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στο πλευρό συλληφθέντα καθηγητή, οι εκπαιδευτικοί της Κρήτης

Στο πλευρό του Παύλου Αντωνόπουλου που συνελήφθη σε διαδήλωση στην Αθήνα τάσσονται οι εκπαιδευτικοί της Κρήτης που αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους:


"Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη από την αστυνομία και την παραπομπή σε δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου, εκπαιδευτικού, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, στα Προπύλαια στις 8/1/14, με τη δικαιολογία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ είχε ήδη καταγγείλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλούσαν για την  Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή την  ανάληψη της ελληνικής προεδρίας.

Καταγγέλλουμε για ακόμη φορά κυβέρνηση και ΕΕ, που φτάνουν στο σημείο να καταργούν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα και να συλλαμβάνουν αγωνιστές για συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προσπαθώντας να λυγίσουν το λαό στον αγώνα του ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική. 

Απαιτούμε την απαλλαγή από κάθε κατηγορία του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου. 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"

                         Ψ'ήφισμα συμπαράστασης στα Χανιά

Το ΔΣ του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Χανίων με ψήφισμα συμπαράστασης που συνέταξε, καταγγέλλει την απαγόρευση συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων που επιβλήθηκε από την ελληνική Κυβέρνηση στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, εν όψη των εκδηλώσεων για την ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατήγγειλε ακόμη  την  "αναίτια σύλληψη του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...