Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Νέος Γραμματέας για τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Τη θέση του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο ανέλαβε κι επίσημα πριν από λίγο ο Γιάννης Παυλιδάκης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης το δύσκολο έργο να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις για Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Ευρωεκλογές.

 

Ο Γιάννης Παυλιδάκης είναι γνωστός μέσα στην παράταξη και τα όργανα του κόμματος, τόσο για την έντονη ενεργοποίηση του, όσο και για την ενεργό δράση του.


Μιλώντας στο prismanews.gr ο νέος Γραμματέας αναφέρθηκε στην έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ προς όλους τους πολίτες να αναλάβουν την ευθύνη ανατροπής της κυβέρνησης και να οδηγήσουν την Ελλάδα σε περισσότερο ανθρώπινες και ανεκτές συνθήκες διαβίωσης. Ο ίδιος σημείωσε πως το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστεί να είναι χρονιά τριπλών και όχι μόνο διπλών εκλογών, ώστε να έρθει στη χώρα η αναγκαία, όπως τη χαρακτήρισε, αλλαγή.

Στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέχτηκαν επίσης οι Δημήτρης Κλαράκης, Γιάννης Βουλγαράκης, Γιώργος Τερζάκης, Κλειώ Δερμιτζάκη, Νεκτάριος Δελημιχάλης, Γιώργο Ματθαιάκης, Ανδρέας Τριανταφυλλάκης και Χρήστος Καλοφωλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...