Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μάξιμο Σενετάκη ή Γρηγόρη Πασπάτη θέλει για Δήμαρχο η Νέα Δημοκρατία


Το Μάξιμο Σενετάκη θέλει για Δήμαρχο η τοπική Νέα Δημοκρατία, που εξέφρασε και ανοιχτά την πρόθεση της, να κατέβει ο βουλευτής υποψήφιος. 


Η πρόταση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Κώστα Ζωντανού στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές. Εκτός από το Μάξιμο Σενετάκη, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Γρηγόρη Πασπάτη, το οποίο γενικά έχει συζητηθεί και ακούγεται πολύ.


Ούτε ο ένας όμως, ούτε ο άλλος φαίνεται πως θέλουν σε αυτή τη φάση να κατέβουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Ειδικά ο Γρηγόρης Πασπάτης, αν και εξετάζει το ενδεχόμενο καθόδου του αυτοδιοικητικά, εκτιμάται ότι βρίσκεται σε σκέψεις για το πώς αυτό μπορεί να γίνει πρακτικά. Γιατί από τη μία πλευρά ο γιατρός δείχνει να επιθυμεί μια λιγότερο κομματική κάθοδο, ενώ από την άλλη η παράταξη τοπικά είναι της άποψης πως ο Γρηγόρης Πασπάτης είναι πολύ ισχυρός μεν στην πόλη, αλλά όχι τόσο ισχυρός στον διευρυμένο Δήμο Ηρακλείου. Από την άλλη πλευρά, ο Μάξιμος Σενετάκης, συγκεντρώνει στο πρόσωπο του περισσότερα συν, αφού τόσο το καλό όνομα που φέρει λόγω οικογένειας και πατέρα, όσο και η καταγωγή του από την περιοχή της Σίβας, όπου οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι από την τωρινή Δημοτική Αρχή, του δίνουν προβάδισμα. Ο Μάξιμος Σενετάκης επίσης, είναι νέος πολιτικός και μπορεί να κάνει την αλλαγή σε επίπεδο τοπικό. Όπως έχει ξεκαθαρίσει όμως ο ίδιος, η περίπτωση του Δήμου δεν τον ενδιαφέρει, αφού η θέση του προς το παρών είναι στη Βουλή.Το τι θα κάνει η ΝΟΔΕ τοπικά στο Ηράκλειο είναι άγνωστο, όπως άγνωστες είναι και οι εξελίξεις. Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως, η Νέα Δημοκρατία θέλει να παίξει στο Δήμο Ηρακλείου δυνατά.

Κείμενο και φωτό από το  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...