Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ομάδα Νορβηγών τη Δευτέρα στα Χανιά για τον 62χρονο Terje Reppen

Ομάδα Νορβηγών θα βρίσκεται αύριο στα Χανιά προκειμένου να ερευνήσει για τον 62χρονο Terje Reppen, επισκέπτη από τη Νορβηγία που αγνοείται εδώ και... 10 ημέρες όταν αποπειράθηκε μόνος του να διασχίσει το μονοπάτι Ε4 μεταξύ Σούγιας και Παλαιόχωρας.

Η ομάδα των Νορβηγών που πάντως δεν θα εκπροσωπούν αρχές της χώρας, θα έχει αύριο συνάντηση με τις αστυνομικές αρχές των Χανίων και ενδεχομένως να επιχειρήσει κάποιες έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 62χρονος Terje Reppen, το πρωί της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, , ξεκίνησε πεζός να πάει στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του. Όμως δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Η άφιξη στρατιωτικού ελικοπτέρου που απογειώθηκε από το Ηράκλειο για να μετέχει στις έρευνες δημιούργησε ελπίδες ότι ο Νορβηγός θα εντοπιστεί, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν φρούδες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...