Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Στην Ολομέλεια ο «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας»


Εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης Σήμερα Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014, στις 06:00μ.μ., ξεκινά η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και
Ανταγωνιστικότητας, «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας» στην Ολομέλεια της Βουλής. Εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.




Ο νέος φορέας θα είναι η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου που συγκροτείται με τη συγχώνευση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ, ο οποίος τίθεται σε εκκαθάριση) με την Invest in Greece.

Σκοπός της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» είναι η προσέλκυση, η υποδοχή, η προώθηση, η υποστήριξη και η διατήρηση επενδύσεων στην Ελλάδα, η συμβολή στη διαρκή βελτίωση του θεσμικού πλαισίου τους, η υποστήριξη των διεθνών επενδυτικών συνεργασιών, η προώθηση της χώρας ως επενδυτικού προορισμού, η προώθηση και ανάπτυξη κάθε είδους εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών, η παροχή πληροφόρησης, συμβουλευτικής βοήθειας και κάθε άλλης υποστηρικτικής υπηρεσίας προς τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...