Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Παρουσιάζονται οι υποψήφιοι του Ν. Ηρακλείου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου  διοργανώνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ν.Ε.  παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το Νομό Ηρακλείου.        
     Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των υποψηφίων Βουλευτών του Νομού Ηρακλείου με τα μέλη της Ν.Ε. Ηρακλείου, του Εθνικού Συμβουλίου και της Π.Ε. Κρήτης από το Νομό, για το συντονισμό του εκλογικού αγώνα.

     Επίσης  την ίδια ημέρα και ώρα 7:00μ.μ. στον πολυχώρο του Δήμου Ηρακλείου στην παλιά Λαχαναγορά, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εκλογικής Επιτροπής Ηρακλείου, παρουσία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ. Μιχάλη Καρχιμάκη και του Γραμματέα του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ. Βαγγέλη Αργύρη.

1 σχόλιο:

  1. Συμπατριώτες Ηρακλειώτες, ντρέπομαι για το κατάντημά μας....
    -Το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει το Βενιζέλο του στο Ηράκλειο, χρησιμοποιώντας σαν μπάζο τους ψήφους των Κρητικών, ώστε και το ΠΑΣΟΚ να ανέβει, αλλά και τους Κρητικούς τους γράφει στα παλιά του παπούτσια κλέβοντας τους την εκπροσώπηση, και
    -Η Μπακογιάννη κατεβαίνει στο Ηράκλειο, τμωρώντας τον Αυγενάκη, και χαρίζοντας, αν εκλεγεί, μιά έδρα των Χανίων σε κάποιο φίλο της
    Τελικά πατριώτες μου, μόνο την ψήφο σας θέλουν, σας έχουν για τα μπάζα... Ο Σωμαράς το δειξε νωρίς διαγράφοντας τον Αυγενάκη, οι υπόλοιποι συνεχίζουν την ίδια τακτική Ξυπνήστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...