Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Συμπαράσταση του Στ. Αρναουτάκη στον αγώνα των φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης

Την στήριξη του στον αγώνα των φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης που αντιδρούν στα προωθούμενα μέτρα για το επάγγελμα του φαρμακοποιού εξέφρασε σήμερα ο  Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Οι πρόεδροι των τεσσάρων φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης σε συνάντηση τους στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη επέδωσαν σχετικό ψήφισμα υπογραμμίζοντας ότι τα προωθούμενα μέτρα της Κυβέρνησης οδηγούν στην διάλυση και στο λουκέτο των φαρμακείων.


Στην συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης, και Μαρία Διακάκη, ενώ από την πλευρά των φαρμακοποιών ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ηρακλείου Γιάννης Τσικανδηλάκης, ο αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Χανίων Νίκος Κατσαντώνης, ο Πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ρεθύμνου Κώστας Βαρδιάμπασης, και ο Πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Λασιθίου Θεόδωρος Φουράκης.

Όπως είναι γνωστό, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Κρήτης συμμετέχουν στην προειδοποιητική 48ωρη πανελλαδική απεργία του κλάδου σήμερα και αύριο αντιδρώντας στα μέτρα που αφορούν το φαρμακευτικό επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...