Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής ο υπαρχηγός του κυκλώματος στην Κρήτη

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι συλλήψεις, συνεχώς προκύπτουν και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και όπλων, στην Κρήτη.

Σήμερα, 16 από τους συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και οι τρεις ένστολοι, οι δύο αξιωματικοί του Λασιθίου και ο ένας αστυφύλακας από το Ηράκλειο που με τη δράση τους διευκόλυναν το συνδικάτο του εγκλήματος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Νεαπόλεως.

Αναφορικά με τους τρεις ένστολους αξίζει να σημειωθεί ότι χθες αργά τη νύχτα βγήκε ανακοίνωση ότι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ δόθηκε εντολή να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Φανούρης Μανιουδάκης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε αναλυτικά στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης υπογράμμισε ότι ήταν μοιρασμένη σε δύο κομμάτια, ένα στο Ηράκλειο με 12 άτομα και ένα στο Λασίθι με 8 άτομα. Επικεφαλής ήταν ένας Λασιθιώτης με ένα ακόμα άτομο, που επί της ουσίας ασκούσε έλεγχο και στην οργάνωση του Ηρακλείου. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε φτάσει στο σημείο να συμπεριλαμβάνεται και σε ψηφοδέλτιο κόμματος στις προηγούμενες εκλογές, στο νομό Λασιθίου, που δεν μπήκε στη Βουλή!

Ο Επικεφαλής αξιωματικός του Λασιθίου αναφέρθηκε αναλυτικά και σε μία προς μία στις χασισοφυτείες στις οποίες εμπλέκονται οι 20 ενώ επικεντρώθηκε στη χασισοφυτεία του Αστριτσίου που ως φαίνεται αποτέλεσε το ...μίτο της Αριάδνης για την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να ασχοληθεί και με την έκνομη δραστηριότητα και άλλων ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...