Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ηράκλειο: Θρίλερ με το πόρισμα του ιατροδικαστή για το μακελειό!

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται πως αφήνει το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τις συνθήκες του μακελειού που έβαψε με αίμα τον Προφήτη Ηλία...


Το πόρισμα -που αναμένεται να παραδοθεί σήμερα- όπως αναφερουν πληροφορίες, δεν φαίνεται να δίνει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτηματικά της υπόθεσης όπως για το αν τελικά ο 52χρονος κρεοπώλης πυροβολήθηκε απο τον Πρίαμο Ξυδάκη οπως ισχυρίζεται ο ίδιος στην απολογία του ή άν αυτοπυροβολήθηκε όπως υποστηρίζει η εκδοχή της οικογένειας του άτυχου 34χρονου.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα ''Πατρίς'' οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν σε δεύτερο χρόνο με τις εκτιμήσεις ωστόσο να αναφέρουν ότι και πάλι είναι πιθανόν να μην μπορεί να υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ένα στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως είναι τα αποτελέσματα από τους εργαστηριακούς ελέγχους στο παντελόνι που φορούσε ο 52χρονος κρεοπώλης τη νύχτα της συμπλοκής.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν στην τακτική ανακρίτρια Ηρακλείου οι τρεις άνδρες της οικογένειας του Προφήτη Ηλία που μέχρι σήμερα διαφεύγουν τη σύλληψη μετά το μακελειό.

Mπορεί ο 52χρονος να απολογήθηκε μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου την περασμένη Παρασκευή και από τότε να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου ωστόσο για το γιο του και τα δύο ξαδέρφια του που εμπλέκονται στην υπόθεση και αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα ούτε ένταλμα σύλληψης. Στο μεταξύ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο οπότε κανείς δεν κυνηγά κανένα!

Με αυτά τα δεδομένα και ενώ η δικογραφία, με τις όποιες ελλείψεις έχει μέχρι τώρα, βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και άρα στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες για άμεση συνέργεια αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας (αυτά είναι μεταξύ άλλων τα αδικήματα που τους καταλογίζονται) αναμένεται να παρουσιαστούν απευθείας στην ανακρίτρια για να απολογηθούν. Αυτό θα γίνει ενώ θα συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους και σε ένα χρόνο που θα έχει εκτονωθεί η όλη κατάσταση, αναφέρουν νομικοί κύκλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...