Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πήγαν από την ΔΕΥΑ ΣΗΤΕΙΑΣ να κόψουν το νερό σε άνεργο πολύτεκνο


  Και όμως, συνέβη και αυτό. Πατέρας  65 χρονών, με 5 παιδιά , άνεργος , μην έχοντας το δικαίωμα σύνταξης και συν της άλλης έχει την επιμέλεια ενός μικρού παιδιού, δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει το νερό, και αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε ένα αγαθό της φύσης αλλά δεν είναι της παρούσης. Ένα ποσό της τάξεως, άκουσον- άκουσον, των 200 ευρών βεβαίως - βεβαίως!!!!! Είμαστε σοβαροί;;;;;;;;;;; η μάλλον ΕΙΣΑΣΤΕ σοβαροί;;;;;;;;;;;;;;

  Εδώ που άλλοι χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στο νερό, στο ρεύμα και όπου αλλού , δεν τους κάνετε τίποτα, γιατί είναι λεφτάδες, γιατί έχουν κότερα, γιατί είναι διάσημοι, για να μη πω τι άλλο έχουν και τι είναι... Βρήκατε λοιπόν μια άπορη οικογένεια, όπως τόσες άλλες για να βγάλετε τα σπασμένα και να δικαιολογήσετε την  δουλειά σας; Είναι απαράδεκτο εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας , έχοντας υπόψη της τα παραπάνω στοιχεία να προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, να κόψουν το νερό, για έναν ανεξόφλητο λογαριασμό, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν!
  Αλλά ξέχασα ότι, στις μέρες μας το να χρωστάς ένα μικροποσό είναι λόγος φυλάκισης και προστίματος, αλλά το να χρωστάς χιλιάδες ευρώ είναι πλημμέλημα, άλλωστε γι αυτό έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού, από κάτι τέτοιους ανθρώπους που φοροδιαφεύγουν, που δεν πληρώνουν , που κοροϊδεύουν το κράτος, και η μεγαλύτερη ντροπή είναι ότι ξέρουν ποιοι είναι και κάνουν τα στραβά μάτια.. και έχουν ως λύση να κόβουν το νερό και το ρεύμα ανθρώπων ανήμπορων, να δουλέψουν αλλά ακόμα και να ζήσουν. Αυτό ήταν, αυτό είναι και αυτό θα είναι το ελληνικό κράτος και η ελληνική δικαιοσύνη. Ντροπή σε όσους υποστηρίζουν τέτοιες ενέργειες και ας σκεφτούν και λίγο ανθρώπινα. αλλά  ξέχασα η ανθρωπιά είναι μια λέξη άγνωστη!!!!

 http://kouzoulo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...