Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τα κορίτσια της Ryanair τα πέταξαν όλα έξω στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα κορίτσια της Ryanair τα πέταξαν όλα έξω στα Χανιά . Άλλωστε, ο στόχος είναι μέσα από το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο, να αναδειχθούν τα Χανιά ως βασικός προορισμός τα επόμενα χρόνια.

Αυτό είναι το video που γυρίστηκε στα Χανιά κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το ετήσιο ημερολόγιο της Ryanair. Στη φωτογράφηση συμμετείχαν οι καλλίγραμμες αεροσυνοδοί της Ryanair, φορώντας μόνο μικροσκοπικά μπικίνι και φωτογραφίζονται με φόντο τα αξιοθέατα των Χανίων.


Τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα Χανιά βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πόλη που βρίσκεται η βάση της εταιρίας στην Ελλάδα. Ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη και στο Ενετικό Λιμάνι και δήλωσαν εντυπωσιασμένες από τις ομορφιές των Χανίων και την φιλοξενία, σύμφωνα με το zarpa.gr


Η φωτογράφηση αλλά και το video πραγματοποιήθηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νομού αλλά και σε γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και οι πρώτες εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου κερδίζοντας θετικά σχόλια.


Άλλωστε, ο στόχος είναι μέσα από το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο, να αναδειχθούν τα Χανιά ως βασικός προορισμός τα επόμενα χρόνια.

Το ημερολόγιο ωστόσο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται σε παιδικά ιδρύματα.


Το περυσινό ημερολόγιο απέφερε έσοδα άνω των 85.000 λιρών, ποσό που οι υπεύθυνοι ελπίζουν φέτος να ξεπεραστεί.


Το ποσό από τα ημερολόγια 2014, θα διατεθούν στην οργάνωση Teenage Cancer Trust, που υποστηρίζει το ερευνητικό έργο 27 ειδικών μονάδων κατά του παιδικού καρκίνου.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...