Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ρέθυμνο: Ενημερωτική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στη δημόσια υγεία

Με φόντο το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, ξεκίνησε  μία νέα καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τα προβλήματα της δημόσιας περίθαλψης, αλλά και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στο νομό.


Ο ρεθυμνιώτης βουλευτής του κόμματος, κατακεραύνωσε μάλιστα τον Άδωνι Γεωργιάδη για τους χειρισμούς του, ενώ μίλησε και για τη συστράτευση που -όπως είπε- απαιτείται για να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο με αιχμή την υγεία.


the logo of syriza
 (Photo credit: Wikipedia)
Μία καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών -που περιλαμβάνει ανοικτές συζητήσεις και ομιλίες, καθώς και επισκέψεις σε διάφορες υπηρεσίες και δομές υγείας και πρόνοιας- ξεκίνησε από σήμερα η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, με σκοπό ν’ αναδείξει τα προβλήματα της δημόσιας περίθαλψης σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στο νομό.

Ο Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος παρουσίασε το πρωί στους δημοσιογράφους τη νέα αυτή ενημερωτική καμπάνια, έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση, τονίζοντας παράλληλα πως για το κόμμα του, η αντιμετώπιση των προβλημάτων στο δημόσιο σύστημα υγείας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Μάλιστα ο ρεθυμνιώτης βουλευτής υποστήριξε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως το 2014 θα είναι χρονιά πολιτικής ανατροπής.

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του αρμόδιου υπουργείου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ο Ανδρέας Ξανθός, κατακεραύνωσε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τους χειρισμούς και τις αποφάσεις του, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο οριστικής διάλυσης και κατεδάφισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Μάλιστα πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως το δίλλημα δεν είναι εάν θα γίνουν μεταρρυθμίσεις ή όχι, αλλά προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να οδηγηθεί η δημόσια υγεία.

Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με τον ρεθυμνιώτη βουλευτή του- είναι να καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή, ενώ ο ίδιος μίλησε και για τη συστράτευση που απαιτείται αυτή την ώρα, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο με αιχμή τη υγεία.





http://rethemnosnews.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...