Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Χρυσή» διάρρηξη στο Ηράκλειο

Σε έξαρση βρίσκονται οι διαρρήξεις σπιτιών του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιφέρειας, όπου τα απανωτά κρούσματα έχουν θορυβήσει τους κατοίκους. Μια από αυτές, μάλιστα, απέφερε στα χέρια των δραστών έναν ανέλπιστο θησαυρό!

Οι άγνωστοι κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία ενός επιχειρηματία της πόλης του Ηρακλείου για να εισβάλλουν στο σπίτι του παραβιάζοντας την αποθήκη που επικοινωνεί με το εσωτερικό. Σε ένα από τα δωμάτια ανακάλυψαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν να παραβιάσουν και να αρπάξουν από μέσα περίπου 80.000 ευρώ και αρκετές λίρες Αγγλίας!

Ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι ο θησαυρός του είχε κάνει φτερά όταν επέστρεψε στο σπίτι του και ειδοποίησε την Ασφάλεια, που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να προέρχονται από το περιβάλλον του θύματος και να γνώριζαν τι έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο.

Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σπιτιών έχουν τρομοκρατήσει και τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή  του Θραψάνου, Ινίου και Αποστόλου στο δήμο Μινώα Πεδιάδος όπου, μέσα σε ένα 24ωρο, άγνωστοι εισέβαλαν σε τρία σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Οι δράστες άρπαξαν κυρίως χρυσαφικά άγνωστης ακόμα αξίας και πολύτιμα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Αλλά και στην περιοχή του Αφάντου στη Ρόδο, δεν περνάει μέρα που να μην δράσουν οι διαρρήκτες! Η τελευταία διάρρηξη στο σπίτι μιας γυναίκας, μάλιστα, έγινε τις απογευματινές ώρες στο οποίο τρύπωσαν από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και άρπαξαν τα κοσμήματά της και άλλα τιμαλφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...