Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Ενα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στην Κρήτη [βίντεο]


Με στόχο να ενημερώσει τους κατοίκους της Κρήτης για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων από μία άλλη πλευρά, εκείνη των τραγικών συγγενών και φίλων και να βάλει - ειδικά τους νέους - να σκεφτούν, δημιουργήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στο νησί.

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να επικεντρώνεται ειδικά στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, αλλά οι επιπτώσεις των τροχαίων είναι ίδιες σε όλους τους τόπους.


Υπο τον τίτλο «Σκέψου» η ταινία, την οποία υπογράφουν δύο Κρητικοί, ο Μπάμπης Γαλανάκης και ο Κώστας Παπαζαχαριουδάκης και χρηματοδοτήθηκε από το Δήμο Αποκορώνου, διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

Μέσα στα 50 λεπτά μιλούν συγγενείς ανθρώπων που «έσβησαν» σε τροχαία, αλλά και θύματα που επέζησαν καθώς και οι εμπλεκόμενοι εκπρόσωποι φορέων.

«Επικεντρωθήκαμε κυρίως στο τι αφήνουν πίσω τους τα τροχαία και ειδικά στις οικογένειες των θυμάτων» είπε στο Flashnews.gr, ο Μπάμπης Γαλανάκης.

Χαρακτηριστικό είναι το τέλος του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ με ένα απόσπασμα από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Οι γειτονιές του κόσμου».

«Σκέψου η ζωή να τραβά τον δρόμο της και εσύ να λείπεις»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...