Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Σούδα: Το καφέ - μπαρ "σέρβιρε" και γυναίκες!

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στη Σούδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, δύο Έλληνες, ηλικίας 35 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 45 ετών για μαστρωπεία.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος «καφε-μπαρ» μαζί με τον 45χρονο και ακόμη ένα άνδρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος αναζητείται, εξέδιδαν έναντι χρηματικού ποσού, αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εργαζόταν ως σερβιτόρες, στο παραπάνω κατάστημα εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση τους.

Οι συλληφθέντες, μετέφεραν τις αλλοδαπές γυναίκες σε περιοχές των Χανίων, με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, με πελάτες του καταστήματος. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ, ως προερχόμενο από εισπράξεις των παράνομων πράξεων.

Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας, δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί εκδιδόμενων προσώπων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (31.12.2012) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...