Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά

Σύμφωνα με μια πρώτη αποτίμηση έχουν αναφερθεί εκτεταμένες κατολισθήσεις σε αγροτικούς κυρίως δρόμους, ενώ προβλήματα λόγω χαλαζόπτωσης έχουν προκληθεί και στην ελαιοκαλλιέργεια.


Προβλήματα κυρίως στο αγροτικό οδικό δίκτυο των δήμων Κανδάνου - Σελίνου και Κισάμου, προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε από τα ξημερώματα τα Χανιά με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στο δυτικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας.


Σύμφωνα με μια πρώτη αποτίμηση στο Ανατολικό Σέλινο και στις πρώην κοινότητες Ροδοβάνι, Σκάφη, Καμπανός, Κουστογέρακο καθώς και στην τοποθεσία Πέτρα Σελί, έχουν αναφερθεί εκτεταμένες κατολισθήσεις σε αγροτικούς κυρίως δρόμους, ενώ προβλήματα λόγω χαλαζόπτωσης έχουν προκληθεί και στην ελαιοκαλλιέργεια.

Στην περιοχή της Κισάμου το σοβαρότερο πρόβλημα υπάρχει στον δρόμο προς το χωριό Σιρικάρι που λόγω των κατολισθήσεων έχει αποκοπεί συγκοινωνιακά.

Κατολισθήσεις έχουν αναφερθεί και στον δρόμο προς την περιοχή Στόμιο, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και εκτιμάται ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...