Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Τα κατάφερε ο 18χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της Επισκοπής

Εκτός κινδύνου ο νεαρός που ήρθε αντιμέτωπος με τους αγνώστους εισβολείς...


Καζάνι που βράζει θυμίζει η Επισκοπή και ολόκληρη η τοπική κοινωνία απαιτεί τη σύλληψη και τιμωρία των δύο αδίστακτων δραστών που χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σπίτι και πυροβόλησαν τον 18χρονο γιο του ιδιοκτήτη μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του. Οι σφαίρες χτύπησαν το νεαρό στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, ωστόσο μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο.

Όπως γράφει το prismanews.gr οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται αγανακτισμένοι από τα κρούσματα εγκληματικότητας, καθώς μέσα σε διάστημα δύο μηνών, την περιοχή έχει συγκλονίσει ένα άγριο φονικό με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα και χθες η απόπειρα ανθρωποκτονίας που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Η τοπική ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ωστόσο την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες ήταν αδιστακτοι και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ τον 18χρονο. Όπως είπε και ο γιατρός που χειρούργησε το νεαρό "από τύχη σώθηκε. Τα τραύματά του θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρότερο. Ειδικά αυτό στο κεφάλι". Ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα και τα κίνητρα των δραστών, αν και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως εισέβαλαν στο σπίτι για να κλέψουν.

Ο απίστευτος εφιάλτης για την οικογένεια στην Επισκοπή που έζησε τον τρόμο ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν το 18χρονο παιδί μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του. Δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλα παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού, όμως έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη. Μόλις αντιλήφθηκαν τη γυναίκα της επιτέθηκαν και την ακινητοποίησαν. Από το θόρυβο, ο γιος της οικογένειας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και στη θέα του οι δράστες έβγαλαν όπλο και τον πυροβόλησαν. Ο 18χρονος τραυματίστηκε από τα πυρά στο κεφάλι και την κοιλιά.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η αιμορραγία από τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι και την κοιλιά αντιμετωπίστηκε ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...