Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οι Γάλλοι στηρίζουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Για 2η χρονιά, το ζευγάρι των Γάλλων Bernard και η Magali Fischer, μόνιμοι κάτοικοι Ροδιάς τα τελευταία χρόνια, επισκέφτηκαν το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και του προσέφεραν...
φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, για να ενισχύσουν τη δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Μαλεβιζίου.


Εφέτος συγκέντρωσαν συνολικά 40 κιλά φάρμακα, τα οποία προήλθαν από την Ballainvilliers (πόλη στην οποία είναι αντιδήμαρχος η αδερφή της κ. Fischer), το Παρίσι και το Le Mans. Στις δράσεις συγκέντρωσης συγκέντρωση συμμετείχαν φαρμακεία, σύλλογοι (όπως η χορωδία του Le mans και ο Γαλλο-Ελληνικός Σύλλογος), φαρμακεία, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.


Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε θερμά το ζεύγος Fischer για την ευγενική του χειρονομία και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για 2η χρονιά έχουμε αυτή τη συγκινητική δωρεά. Η πράξη αυτή των φιλελλήνων και των ομογενών του εξωτερικού, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, εντός και εκτός συνόρων. Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις μας, καθώς και τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, που καταφέρνουν και ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν προκύψει».

Παρόντες στην παράδοση ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος των Ιατρικών δομών, Dr Κων/νος Γωνιανάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Μανουσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, αλλά και στις υπόλοιπες κοινωνικές δομές (Ιατρείο, Φυσικοθεραπευτήριο και Οδοντιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο), μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 8:00 έως 15:00 – υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μαρία Τερζίδου και Γεωργία Γράψα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...