Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μάλλον σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 25χρονου στο Ρέθυμνο

Το ενδεχόμενο του ατυχήματος, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον θάνατο του 25χρονου Ρεθυμνιώτη το βράδυ της Τρίτης 11/10.Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κρήτης κ.Σταμάτης Μπελιβάνης, ο 25χρονος πυροβολήθηκε μια φορά στην καρδιά με αποτέλεσμα να πεθάνει απο ρήξη μυοκαρδίου.

Όπως είπε ο κ.Μπελιβάνης στο Flashnews.gr, εν αναμονή πολλαπλών εργαστηριακών εξετάσεων απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τόσο απο την αυτοψία στον τόπο του επεισοδίου, όσο και απο τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο του ατυχήματος, πολύ λιγότερες η αυτοχειρία και σχεδόν μηδενικές πιθανότητες έχει η ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και είχε ως κατάληξη ένα νέο άνθρωπο νεκρό και άλλον ένα τραυματία ξεκίνησε από τον καβγά μεταξύ δύο νεαρών ανδρών, ενός 29χρονου και του 25χρονου που λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Καποδιστρίου, στο Ρέθυμνο.

Η φιλονικία των δύο ατόμων, σημειώθηκε όταν ο 25χρονος πήγε στο διαμέρισμα μιας νεαρής 20χρονης , πρώην φίλης του, Ρουμάνας όπου εκεί βρήκε τον 29χρονο.

Στην διάρκεια της λογομαχίας ο 25χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τραυματίζοντας στο χέρι τον 29χρονο, ενώ λίγο μετά βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...