Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ασφυκτικός φόρτος εργασίας στον ΟΠΑΔ Χανίων


Η πρόσληψη δύο συμβασιούχων ελεγκτών γιατρών στον οργανισμό περίθαλψης δημοσίων υπαλλήλων, δε θα λύσει το πρόβλημα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων τονίζει για μία ακόμη φορά η διεύθυνση του ΟΠΑΔ, έχοντας μόλις 4 άτομα προσωπικό.

Οι νέοι συμβασιούχοι, αναμφίβολα θα αποφορτίσουν με την εργασία τους το βεβαρυμμένο έργο της υπηρεσίας, ωστόσο μέχρι να εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν ουσιαστικά να αποδίδουν παραγωγικά, θα πρέπει να φύγουν.

Τουλάχιστον 40.000 ασφαλισμένοι του Δημοσίου, εξυπηρετούνται από τον ΟΠΑΔ του Νομού Χανίων. Υπάρχουν υπάλληλοι που κυριολεκτικά κρατούν τις Θερμοπύλες, τονίζει η διεύθυνση της υπηρεσίας, συμπληρώνοντας πως ο αριθμός των ασφαλισμένων που εξυπηρετούνται στα Χανιά, αυξάνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η αυταπάρνηση των εργαζομένων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς, δεν αρκεί. Οι υπάλληλοι στον ΟΠΑΔ Χανίων, δουλεύουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται και είναι απορίας άξιον στις μέρες μας, ποιος υπάλληλος θα επιθυμούσε να μεταταχθεί σε μία αντίστοιχη υπηρεσία.

Οι θεωρήσεις βιβλιαρίων του Δημοσίου και του ταμείου ΤΣΑΥ, θα γίνονται από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στα γραφεία του ΟΠΑΔ Χανίων πλέον και όχι πια στο νοσοκομείο


neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...