Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Συγκλονίζει ένας πατέρας! Έκλεβα ζώα για να ταΐσω τις γιορτές τα παιδιά μου!

Ο 28χρονος πατέρας παραδέχτηκε την κλοπή που διέπραξε, αλλά η εξήγηση που έδωσε ''άγγιξε'' τους δικαστές...


Η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει πέσει ένας 28χρονος ήταν και η αιτία που τον οδήγησε στην παρανομία, σύμφωνα με την απολογία του στον ανακριτή.


Ο 28χρονος από τις Μοίρες οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για ζωοκλοπή σε βάρος ενός φαρμακοποιού και “μερικής απασχόλησης” κτηνοτρόφου στην περιοχή των Αγίων Δέκα μετά τα όσα είχε δείξει η κρυφή κάμερα που είχε βάλει το θύμα στο ποιμνιοστάσιό του.

Κατά την απολογία του, ο 28χρονος, παραδέχθηκε ότι έκλεψε τα ζώα από το θύμα ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούσε να αγοράσει κρέας για να το προσφέρει στα παιδιά του αυτές τις Άγιες μέρες.

Μάλιστα, είπε ότι ήδη έχει ενημέρωσει τον παθόντα και πρόκειται να τον αποζημιώσει. Ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τον δικηγόρο του, να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δικαστήριο απαγόρευσε στον 28χρονο την έξοδό του από τη χώρα ενώ θα πρέπει δύο φορές το μήνα να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...