Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κρυφές κάμερες ... και στα μαντριά!

Κρυφές κάμερες δεν τοποθετούνται μονάχα σε γραφεία ή σε σπίτια, υπάρχουν και σε ... κοτέτσια και στάβλους στην Κρήτη και μάλιστα αποδεικνύονται και εξαιρετικά χρήσιμες! Η κρυφή κάμερα που τοποθέτησε αγρότης σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Δέκα ήταν αυτή που αποκάλυψε την ταυτότητα του ζωοκλέφτη, ο οποίος είναι ένας 28χρονος κάτοικος της περιοχής με πλούσια παραβατική συμπεριφορά.


Ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού-στάβλου δεν ήταν ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η δεύτερη φορά που έπεφτε θύμα κλοπής. Τουλάχιστον τρεις φορές είχαν παραβιάσει το χώρο και τον είχαν κλέψει.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", αφού είδε ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα, τοποθέτησε την κάμερα σε σημείο που δεν ήταν εμφανής.

Στο ποιμνιοστάσιό του η νέα εισβολή έγινε στις 17 προς 18 Δεκεμβρίου. Δύο άτομα μπήκαν στο χώρο και έκλεψαν δύο χοίρους και 15 κουνέλια. Ο ιδιοκτήτης τους αφού είδε τι έχει καταγράψει η κάμερα, πήγε το στικάκι στην αστυνομία για να δουν και οι αστυνομικοί το πρόσωπο του δράστη.

Στις εικόνες που υπάρχουν, ξεχωρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος.

Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να διακρίνουν οι αστυνομικοί, αν και έχουν υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης. Αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς και του Α.Τ Μοιρών έκαναν έρευνα στην οικία και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του 28χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι και έξι κουνέλια, τα οποία αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τον 54χρονο και του αποδόθηκαν.

Ο ίδιος πάντως αν και του έδειξαν το υλικό από την κρυφή κάμερα, έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι εκείνος.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.


Πηγή: cretalive.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/385629/kryfes-kameres--kai-sta-mantria#ixzz2oPqstyRx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...