Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Δωροκάρτες από τους εμπόρους στους άπορους πολίτες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο και παρέδοσαν τις Δωροκάρτες 


Συνεχίζοντας τις υποστηρικτικές δράσεις του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο και παρέδοσαν τις Δωροκάρτες που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, για την διάθεσή τους σε οικογένειες του Ρεθύμνου.


Με αυτή την πρωτοβουλία, δείχνουμε διάθεση αλλά και τα αισθήματα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας από την μία και από την άλλη ο συμπατριώτης Ρεθεμνιώτης που θα λάβει την ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που χρειάζεται, την ποσότητα, την ποικιλία αλλά και το χρώμα.

Προσφέροντας αυτή την επιλογή για ένα περίπου μήνα δεν θίγεται και δεν προσβάλλεται κανένας αντιθέτως διατηρείται η αξιοπρέπεια που η Κρητική Κοινωνία για χρόνια πολλά υπερηφανεύεται πως έχει ακόμα και στην φτώχεια.

Θεωρούμε δε ότι η εκκλησία διαχρονικά υπηρετεί τον τομέα της Φιλανθρωπίας και της Προσφοράς στον αδύναμο συνάνθρωπό μας και γι’ αυτό όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος συνεργαστήκαμε με την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους προέδρους των Συλλόγων Κρεοπωλών και Αρτοποιών, κύριους Γ. Κυριακόπουλο και Χ. Σαμψών αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...