Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η Μ. Σουλτάτου και ο Γ. Λιδάκης στις 27 Αυγούστου στο κηποθέατρο

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, και ώρα 21:30. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, και ώρα 21:30.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2013, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Μαρίας Σουλτάτου σε συνοδεία του Γιάννη Λιδάκη και της ορχήστρας του. Η Μαρία Σουλτάτου παρουσιάζει μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, αφιερωμένη στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Ένα μουσικό ταξίδι ψυχής γεμάτο ποικιλία, εναλλαγές και χρώματα, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από ένα ευρύ ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει όχι μόνο τους μεγάλους συνθέτες, σύγχρονους και παλαιότερους, αλλά και μία επιλογή από σπουδαία έντεχνα, κλασσικά λαϊκά, ρεμπέτικα παραδοσιακά Κρητικά, επίσης τραγούδια από τις χαμένες πατρίδες (σμυρναίικα τραγούδια), καθώς και μια αναφορά σε τέσσερεις αγαπημένες γυναικείες φωνές της Ανατολής.

Με τη συνοδεία ενός σπουδαίου καλλιτέχνη του Γιάννη Λιδάκη και της ορχήστρας του - το ταξίδι - από το σήμερα στο χθες αποκτά ξεχωριστό ήχο, με την πείρα, τη δεξιοτεχνία και τη δύναμη, δύο σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, και ώρα 21:30.
Γενική Είσοδος: 10 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...