Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δωρεάν γάμοι και βαφτίσεις για απόρους

Πρόσκληση σε όσα ζευγάρια έχουν προγραμματίσει το γάμο τους κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διοργανώσουν το... πατροπαράδοτο Κρητικό γλέντι, απευθύνει το δίκτυο αλληλεγγύης «Εδώ Μετόχι». 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση που επιθυμούν.

Παράλληλα, το «Εδώ Μετόχι», αναλαμβάνει να βαφτίσει παιδιά άπορων οικογενειών, καλύπτωντας τα έξοδα που απαιτούνται.

Ωστόσο, οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες του «Εδώ Μετόχι» δεν σταματούν εδώ, καθώς στις εγκαταστάσεις του προσφέρεται φιλοξενία σε όσους γιατρούς, από κάθε γωνιά του κόσμου θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά την περίοδο των διακοπών τους.

Επιπλέον γίνεται προσπάθεια για παροχή δωρεάν νομικής υποστήριξης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνειο, ενώ έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος, όπου, όποιος επιθυμεί, μπορεί να δίνει αίμα στην κινητή ομάδα αιμοληψίας του ΠΑΓΝΗ.

Ο εμπνευστής και υπεύθυνος των προγραμμάτων αλληλεγγύης της οργάνωσης, κύριος Μιχάλης Λουδιανός, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλούμε λοιπόν όλους τους απανταχού πατριώτες.

Επιστήμονες και μη, γυναίκες και άνδρες, όλες τις κοινωνικές ομάδες, μικρούς και μεγάλους να συνδράμουν με τον εθελοντισμό τους, ακόμα και με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους. Να στηρίξουμε ίσως την τελευταία ελπίδα των φτωχών».

Το "Εδώ Μετόχι" βρίσκεται στο 2 χλμ. Γαζίου-Τυλίσσου, περιοχή Σκαφιδαρά Γαζίου στη θέση Καμίνι, στο Ηράκλειο.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. Wind 69090390043, Vodafone6948358158, Cosmote 6987049169.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...