Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Σ'αγαπάω αλλά ... αύριο στο Κηποθέατρο

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2013», θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «ΣΆΓΑΠΑΩ , ΑΛΛΑ...» των ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΥ σε σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ.

 Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» την ΣΑΒΒΑΤΟ 24ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, και ώρα 21:30. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» το ΣΑΒΒΑΤΟ 24ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, και ώρα 21:30.

Μπορεί μια «τρίχα» crystal Color μελί ... να οδηγήσει ένα ζευγάρι στο διαζύγιο; Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο; Σέξ «μετά ...δανείων και καρτών»; Η ζήλια ή το ποδόσφαιρο ” σκοτώνουν” τον έρωτα; Μια αντιπαροχή μπορεί να «σπάσει» μια κουμπαριά; Ή μήπως τελικά η ΑΓΑΠΗ όλα τα νικά; Εμείς ρωτάμε, εσείς απαντάτε.. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη καλλιτεχνικά παράσταση του Γιώργου Βάλαρη,  «Σ’αγαπαω , αλλά...» με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ιωσηφ Μαρινάκη, αφού απέσπασε την αγάπη του κοινού και κριτικών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αμερική, Καναδά και Κύπρο για 2 συνεχόμενες σεζόν, συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα από το ΜΑΙΟ σε όλη την Ελλάδα!!!
Το «Σ ́αγαπάω αλλά...» είναι μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη, διαδραστική «ζευγαρο- κωμωδία» με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ ́επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή μετά κρίσης...Νεοελληνική πραγματικότητα, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και κυρίως πολλές ανατροπές!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ
Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Σκηνικά: ΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ
Κοστούμια: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΥ∆Η
Μουσική-ηχητική επιμέλεια: ΝΙΚΟΣ ΡΑΜΟΣ
Φωτισμοί: ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Χορογραφίες: YIOTA KARIOTIS
Βοηθός σκηνοθέτη: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΤΖΑΗΛΙΑ
Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙ∆ΗΣ
Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης):
ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ,
ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» το ΣΑΒΒΑΤΟ 24ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, και ώρα 21:30.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟ∆ΟΣ: 16 ΕΥΡΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ/ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΩ
ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ:12 ΕΥΡΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...