Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Στην Κρήτη θα ανεγερθεί το τρίτο ελληνικό Hilton

Τρίτο ξενοδοχείο Χίλτον – μετά από αυτό της Αθήνας και αυτό στην Κω – αναμένεται να ανεγερθεί στην Ελλάδα από τον όμιλο Dolphin Capital Investors, ο οποίος σχεδιάζει τουριστικές επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ, σε πέντε ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.


Ο όμιλος έκλεισε συμφωνία για την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στο Λασίθι της Κρήτης και η ανέγερση αναμένεται να ξεκινήσει το 2015, σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες.


Η μονάδα εντάσσεται σε ένα ευρύτερο επενδυτικό πρόγραμμα, προϋπολογισμού περίπου 300 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιήσει η DCI σε έκταση 3.000 στρεμμάτων στη Σητεία και περιλαμβάνει τη δημιουργία γκολφ, μαρίνας, τουριστικών κατοικιών και άλλων συμπληρωματικών υποδομών, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η DCI έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στην αλυσίδα Aman Resorts, η οποία ελέγχει περί τα 25 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ένα από τα οποία βρίσκεται στο Κρανίδι. Η έναρξη κατασκευής του επόμενου Aman Resort στη χώρα μας προγραμματίζεται από την DCI να ξεκινήσει του χρόνου σε ιδιόκτητη έκταση στην Κέα.

Εξάλλου, στην καρδιά του καλοκαιριού υπολογίζει η DCI να ανοίξει στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο Nikki Beach, της γνωστής διεθνούς αλυσίδας, στο Πόρτο Χέλι ολοκληρώνοντας επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...