Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Nana Beach Hotel


Το ξενοδοχείο Nana Beach, του Ομίλου Επιχειρήσεων ΚΑΡΑΤΖΗ, εξακολουθεί να λαμβάνει βραβεύσεις και διακρίσεις διεθνούς κύρους ως απόρροια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών, υποδομών και εγκαταστάσεων που απολαμβάνει ο τελικός αποδέκτης, ο επισκέπτης. 


Για δεύτερη φορά, ύστερα από την αρχική βράβευση που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2011, το Nana Beach ανανέωσε του “Χρυσό Βραβείο” του Οργανισμού Travelife, διάρκειας 2 ετών. Μια ακόμα διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο που έλαβε χώρα ύστερα από επιτόπια επιθεώρηση.

Το Travelife είναι ένας διεθνής οργανισμός πιστοποίησης που ανέπτυξε ένα δίκαιο σύστημα ελέγχου, το οποίο βοηθά τα ξενοδοχεία και τις τουριστικές εγκαταστάσεις να βελτιώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής φύσεως.

Οι εγκαταστάσεις που πληρούν τα 99 αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του Οργανισμού βραβεύονται με Χάλκινο, Ασημένιο ή Χρυσό βραβείο.


Επιπλέον, το ξενοδοχείο Nana Beach παρέλαβε το Πιστοποιητικό Ποιότητας για προϊόντα και υπηρεσίες φιλικά προς τις αλλεργίες, από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για Αλλεργίες (ECARF).

Η απονομή έγινε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και το πιστοποιητικό παρέλαβε η κα Αθηνά Καρατζή, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων ΚΑΡΑΤΖΗ.

Το ECARF είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται από το 2003, με έργο τη μακροπρόθεσμη βελτίωση των συνθηκών ζωής των αλλεργικών ατόμων και του ευρωπαϊκού πληθυσμού στο σύνολό της.

Το ίδρυμα εδρεύει στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Charité στο Βερολίνο και διαθέτει παραρτήματα στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Μεγάλη Βρετανία και πρόσφατα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...