Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την νομιμοποίηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Του Ηρακλείου στο ΛΙΝΤΟ, του Κολυμβητηρίου και του Σταδίου Ελευθερίας..


Τη νομιμοποίηση των  Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ηρακλείου στο ΛΙΝΤΟ, το Κολυμβητήριο, το Στάδιο Ελευθερίας που είναι αυθαίρετες εδώ και πολλά χρόνια ζητεί με παρέμβαση του ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Στην παρέμβαση του ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού  να ενεργοποιηθεί η ΓΓ Αθλητισμού για να τακτοποιηθεί άμεσα το θέμα ελέγχοντας τις προτάσεις νομιμοποίησης που έχουν κατατεθεί από τους αρμόδιους φορείς  και να δώσει τις πολεοδομικές άδεια για όλες τις εγκαταστάσεις επειδή στο κλειστό του Λίντο , γίνεται πρωτάθλημα  Μπάσκετ κατηγορία και η ΓΓ Αθλητισμού έχει  δώσει προσωρινή  άδεια έως 31/12/2013.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό έχει ως ακολούθως:

Με το  Νόμο 4178/2013 (ΦΕΚ Α 174/8-8-2013) περί «Αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης – Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις» στο άρθρο 16, γίνεται προσπάθεια για τακτοποίηση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων των Αθλητικών χώρων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι εγκαταστάσεις αυτές στη πόλη του Ηρακλείου είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο, το Κολυμβητήριο και το Στάδιο Ελευθερίας.

Να σημειωθεί ότι ήδη για το κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο έχει χορηγηθεί προσωρινή άδεια λειτουργίας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης έως 31/12/2013 και επιβάλλεται σύμφωνα με την απόφαση η προσκόμιση ή υλοποίηση της νομιμοποίησης του αθλητικού χώρου για τη χορήγηση οριστικής άδειας.

Επομένως κρίνεται άμεσα ανάγκη για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείο Αθλητισμού για το θέμα αυτό.

Με βάση τα ανωτέρω ερωτάσθε:

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή θα προβεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την άμεση  νομιμοποίηση των ανωτέρω αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...