Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα στις ... εκπτωτικές Τρίτες στην αγορά του Ηρακλείου

Η προσπάθεια αυτή του εμπορικού συλλόγου στηρίζεται από το δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης, τουριστικούς παράγοντες και άλλους φορείς της πόλης

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα στην αγορά του Ηρακλείου οι ... εκπτωτικές Τρίτες στο πλαίσιο των οποίων ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλύτερες τιμές σε συνδιασμό με χορευτικά, παραστάσεις και συναυλίες εν κινήσει.

Στόχος της πρωτοβουλίας που ξεκινά σήμερα και θα συνεχιστεί τις επόμενες Τρίτες μέχρι τις 5 Νοέμβρη μακροπρόθεσμα να μετατραπεί σε ένα θεσμό που θα καθιερώσει την αγορά του Ηρακλείου σημείο αναφοράς και κίνητρο για την προσέλκυση τουριστών. Μέσα απο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι διοργανωτές στοχεύουν η ... εκπτωτική Τρίτη να διαφημιστεί στο εξωτερικό από τους Τουριστικούς φορείς στις προσεχείς τουριστικές εκθέσεις, ώστε του χρόνου το Ηράκλειο να είναι προορισμός όπου οι ξένοι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι θα κάνουν τις αγορές τους.

Ο τουρισμός είναι απο τους ελάχιστους πυλώνες που στηρίζουν την οικονομία μας και είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί για εμπορικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς. Έτσι οι επισκέπτες της πόλης που επισκέπτονται τα ιστορικά μνημεία θα μπορούν να περιηγηθούν στην αγορά που θα προσελκύει το καταναλωτικό τους ενδιαφέρον ανέφερει στο prismanews.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανώλης Κουμαντάκης. Σύμφωνα με τον κ. Κουμαντάκη η προσπάθεια αυτή του εμπορικού συλλόγου στηρίζεται από το δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης, τουριστικούς παράγοντες και άλλους φορείς της πόλης.

 prismanews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...